«Θέλει Καμαρά η Φενέρμπαχτσε - Επαφές με τον μάνατζέρ του»

«Θέλει Καμαρά η Φενέρμπαχτσε - Επαφές με τον μάνατζέρ του»
Photo Credits: INTIME

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά τον προσεχή Ιανουάριο.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενίσχυση στη μεσαία γραμμή θέλει τον Ιανουάριο η Φενέρμπαχτσε, καθώς δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την απόδοση των Ζάικ και Κρέσπο.

Στο στόχαστρο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την ιστοσελίδα takvim.com.tr, ο οποίος μοιάζει με τον ιδανικό υποψήφιο.

Οι Ζάικ και Κρέσπο αναμένεται να πωληθούν τον Ιανουάριο και η Φενέρ φέρεται να έχει κάνει ήδη μια επαφή με την πλευρά του Καμαρά και συγκεκριμένα με τον μάνατζέρ του. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, ο μέσος από τη Γουϊνέα μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, γεγονός που κάνει την περίπτωσή του πιο δελεαστική.

Μάλιστα, οι Τούρκοι εκτιμούν ότι η αξία του Καμαρά υπολογίζεται στα 8 εκατ. ευρώ, αλλά μπορούν να τον αποκτήσουν σε καλύτερη τιμή, μιας και βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο 26χρονος μέσος κάνει φέτος μια εξαιρετική σεζόν έως τώρα στον Ολυμπιακό, όντας ένα τα βασικά στελέχη της ενδεκάδας, με 17 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ.

Το αν το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, θα φανεί το προσεχές διάστημα, με τον Καμαρά να έχει τη φιλοδοξία να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X