Πρόεδρος Χαποέλ Χολόν: «Δεν θα παίξουμε στα Λιόσια, ποτέ δεν μας έγινε πρόταση»

Αποκλειστικό enwsi.gr: Ανατροπή δεδομένων, η ΑΕΚ σε συζητήσεις για να μην γίνουν τα ματς της Χάποελ Χολόν στα Λιόσια!
Photo Credits: INTIME

Ο επικεφαλής της Χαποέλ Χολόν ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν υπήρξε η επιλογή των Άνω Λιοσίων

Ο πρόεδρος της Χάποελ Χολόν, Εϊτάν Λανσιάνο ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί στο Κλειστό των Λιοσίων.

Τόνισε μάλιστα ότι δεν ρωτήθηκαν ποτέ για αυτή την επιλογή και προσέθεσε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Walla Sport»:

«Η Ομοσπονδία μας ζήτησε βοήθεια για τις ομάδες και ήρθε σε επικοινωνία με τις άλλες Ομοσπονδίες της Ευρώπης. Η ελληνική Κυβέρνηση ήταν η μόνη που δέχτηκε να αναλάβει τη φιλοξενία και την ασφάλεια. Τότε η FIBA εξέδωσε άμεσα ανακοίνωση ότι θα παίξουμε στα Λιόσια χωρίς κανείς να μας ρωτήσει και να ενδιαφερθεί για την άποψη μας.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να είναι καλή με όλους και αμέσως έβγαλε το δικό της μήνυμα στο οποίο θύμιζε στους φίλους της ότι τα προηγούμενα χρόνια έχει στηρίξει την Παλαιστίνη. Δεν υπήρξε καμία απευθείας επαφή ανάμεσα στα δύο κλαμπ, δεν ανταλλάξαμε ούτε λέξη.

Μετά τα οργισμένα μηνύματα που λάβαμε από τους Έλληνες και ό,τι συνέβη με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ίδιο γήπεδο, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, ακόμα και αν μας ανάγκαζαν δε θα παίζαμε εκεί. Δεν ξέρω γιατί επιλέχθηκαν τα Λιόσια, δεν μας μίλησε κανείς. Ίσως να ήταν βολικό γιατί στο γήπεδο υπάρχουν ήδη τα λογότυπα του BCL. Η διοργανώτρια προσπαθεί να είναι καλή με όλους αλλά στην περίπτωση του Ισραήλ δεν λειτούργησε. Σκεφτήκαμε να αποσυρθούμε αλλά το απορρίψαμε άμεσα. Καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι το σωστό και θα έβλαπτε στο στάτους που έχουμε χτίσει στην Ευρώπη».

Υπενθυμίζεται η ΑΕΚ Betsson ζύγισε τα δεδομένα μετά τις αντιδράσεις του κόσμου για το θέμα της Χάποελ Χολόν και προκειμένου να μην υπάρξει διχασμός. Η Ένωση, λοιπόν είπε στο BCL ότι δεν θα φιλοξενήση τους αγώνες των Ισραηλινών στα Άνω Λιόσια!

Να θυμίσουμε, ταυτόχρονα, πως στο τελευταίο ματς της ΑΕΚ, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δηλαδή αλλά ως είθισται όπως συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια, οι φίλοι της Ένωσης σήκωσαν σημαίες Παλαιστίνης εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X