Μουργκ: «Δεν μπορώ να πω όσα μας ανέφερε ο Λουτσέσκου μετά το ματς με την ΑΕΚ»

Μουργκ: «Δεν μπορώ να πω όσα μας ανέφερε ο Λουτσέσκου μετά το ματς με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο άσος του ΠΑΟΚ, Τόμας Μουργκ δεν αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του ο Λουτσέσκου μετά το 2-0 από την ΑΕΚ, αλλά μάλλον ήταν σκληρά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε αντίδραση με τον Ολυμπιακό μετά την αποκραδιωτική εμφάνιση στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ και ο Τόμας Μουργκ σε δηλώσεις στο bnsports αναφέρθηκε στα όσα είπε στους παίκτες ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2-0 από την Ένωση.

«Δεν μπορώ να πω όσα μας ανέφερε ο προπονητής μετά το ματς με την ΑΕΚ, αυτό ανήκει μέσα στην ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μουργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στο πώς ο Λουτσέσκου προσπάθησε να αφυπνίσει τον ΠΑΟΚ μετά το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Αλλά νομίζω ότι όλοι θα μπορούσαν να δουν ότι δείξαμε διαφορετικό πρόσωπο και ότι αντιδράσαμε πολύ καλά. Κόντρα στην ΑΕΚ είναι αλήθεια ότι δεν ήμασταν καλοί, έτσι χρειαζόμασταν μία εμφάνιση σαν την σημερινή (05/11), για να επανέλθουμε.» επισήμανε.

Δεν είναι, ωστόσο, μόνο το εμφατικό πέρασμα από το Γ. Καραϊσκάκης. Ο ΠΑΟΚ τα πηγαίνει εξαιρετικά και στο Europa Conference League, διατηρώντας το απόλυτο, που τον φέρνει ως μόνο πρώτο στην κορυφή του ομίλου του! Κάτι που ευνοεί και το όμορφο κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όπως αναφέρει ο Μουργκ.

«Είναι πολύ καλό. Μέχρι τώρα νομίζω πως τα πηγαίνουμε θαυμάσια! Ναι με την ΑΕΚ, είχαμε ένα άσχημο παιχνίδι, ήμασταν κακοί, πρέπει να το πούμε. Γιατί νομίζω ότι δικαιούσαι να χάσεις ένα ματς, αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο, όπως ηττήθηκε τότε. Όπως είπα όμως αντιδράσαμε. Συνολικά, μέχρι τώρα, κάνουμε μια καλή σεζόν και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.», είπε ακόμη.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X