Παραμένουν στα... κάγκελα στην ΑΕΚ για Τσαγκαράκη-Φωτιά και περιμένουν αυστηρή τιμωρία!

Παραμένουν στα... κάγκελα στην ΑΕΚ για Τσαγκαράκη-Φωτιά και περιμένουν αυστηρή τιμωρία!
Photo Credits: INTIME

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι οργισμένη για το ότι Τσαγκαράκης και Φωτιάς έκλεισαν τα μάτια στο καθαρό πέναλτι πάνω στον Λιβάι Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ το Σάββατο το βράδυ για ακόμη μία φορά φέτος είναι αναγκασμένη να φωνάζει για διαιτητική απόφαση.

Και η αλήθεια είναι ότι τώρα συνδυάστηκε και με απώλεια βαθμών στην Καισαριανή στο 1-1 με την Κηφισιά. Εκεί όπου με το σκορ ισόπαλο στα τελευταία λεπτά ο Λιβάι Γκαρσία ανατράπηκε καθαρά, αλλά τόσο ο διαιτητής όσο και το VAR έκλεισαν τα μάτια στην παράβαση που θα άλλαζε τα δεδομένα του αγώνα.

Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα ήταν οργισμένοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Τσαγκαράκη και δεδομένα επιρρίπτουν ευθύνες τόσο στον ίδιο (ήταν πολύ κοντά στην φάση) όσο και στον Φωτιά στο VAR που είχε όλη την άνεση να δει την παράβαση, αλλά δεν το έκανε.

Μάλιστα η ΚΕΔ το μεσημέρι της Δευτέρας (6/11) συμφώνησε πως όντως έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι στην ανατροπή του Λιβάι Γκαρσία και καθώς ο Τσαγκαράκης δεν κλήθηκε από τον Φωτιά στο VAR για να τσεκάρει τη φάση με αποτέλεσμα οι δύο Έλληνες διαιτητές να πάρουν παραπεμπτική βαθμολογία από τον Σταύρο Μάνταλο που ήταν ο παρατηρητής διαιτησίας στο συγκεκριμένο ματς.

Η βαθμολογία που παραπέμπει αμφότερους θεωρείται αυτονόητη σήμερα, καθώς αναμένεται και απαιτείται αυστηρή τιμωρία για τους δύο που επηρέασαν σημαντικά το αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου.  Μάλιστα, θεωρείται ότι η ανατροπή του Γκαρσία και η μη υπόδειξη πέναλτι είναι πιθανότατα το πιο κραυγαλέο διαιτητικό λάθος μέχρι σήμερα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ ΑΕΚ από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα, ασχολείται επισταμένα με ότι έγινε και απαιτεί την τιμωρία Τσαγκαράκη-Φωτιά για το… έγκλημα της Καισαριανής.

Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται να παίρνει σφυρίγματα και δη τη μη υπόδειξη πέναλτι πάνω στον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο φινάλε του αγώνα με την Λαμία. Και έτσι βιώνουμε φέτος δύο μέτρα και δύο σταθμά στις υποδείξεις διαιτητών και VAR στην μάχη του πρωταθλήματος…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X