Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Να τους οδηγεί εκεί που πρέπει και να μην τη βάζουν μέσα» (VIDEO)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: «Να τους οδηγεί εκεί που πρέπει και να μην τη βάζουν μέσα» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το σχόλιο του αρθρογράφου του enwsi.gr, Βαγγέλη Αρναούτογλου στο ENWSI TV για την επικαιρότητα της ΑΕK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη σκυτάλη για το σχόλιο της ημέρας περί της επικαιρότητας της ΑΕΚ στο ENWSI TV παίρνει απόψε ο αρθρογράφος του enwsi.gr, Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αναφέρεται στο 1-1 με την Κηφισιά επισημαίνοντας πως «είναι μία γκέλα που πονάει» και αφήνει σημάδια μίας βαθμολογικής απώλειας που ενδεχομένως δεν θα έχουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ.

«Δεν πρέπει να κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνει η ΑΕΚ», επισήμανε ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου στέκεται στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει πάρει από τους 4 φορ της μόλις ένα γκολ, το γκολ του Πόνσε με τον Ολυμπιακό. «Η ΑΕΚ δεν έχει σταθερές στους φορ», επισήμανε. «Ένα γκολ από 4 φορ δείχνει ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο γκολ», ανέφερε ακόμη ο αρθρογράφος του enwsi.gr.

Το σχόλιο για την ΑΕΚ

Δείτε το σχόλιο του Βαγγέλη Αρναούτογλου για την επικαιρότητα της ΑΕΚ:

Οι δημοσιογράφοι του enwsi.gr μεταφέρουν την άποψη τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ, σας δίνουν διαφορετική οπτική των πραγμάτων και θέτουν στοιχεία για σκέψη και προβληματισμό. Εσείς μπορείτε να στέλνετε τα μηνύματα σας και να ζητάτε τοποθετήσεις για συγκεκριμένα θέματα, μέσα από τις σελίδες του enwsi.gr.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X