ΑΕΚ: Κανένα ενδιαφέρον για τον Πολωνό Βντόβικ

ΑΕΚ: Κανένα ενδιαφέρον για τον Πολωνό Βντόβικ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ διαψεύδει τα πολωνικά σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον μπακ της Γιαγκελόνια, Μπαρτολομέι Βντόβικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φρένο» στα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον 23χρονο Πολωνό μπακ της Γιαγκελόνια, Μπαρτολομέι Βντόβικ έβαλε πριν από λίγο η ΑΕΚ.

Πήρε θέση στα όσα γράφονται και ακούγονται για τον 23χρονο μπακ της Γιαγκελόνια, Μπαρτολομέι Βντόβικ η ΑΕΚ ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν την Κυριακή. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Pogadajmy o Piłce» ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Γιαγκελόνια, Βντόβικ που κάνει… παπάδες στο πολωνικό πρωτάθλημα και φέτος μετρά σε 15 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο οκτώ γκολ και τρεις ασίστ.

Υπήρξαν, όμως, και σήμερα αναφορές με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει ορθά-κοφτά πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή που τυγχάνει να έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X