Ο Κέιν έχει ήδη κοστίσει 1,1 εκατομμύριο ευρώ στην Μπάγερν για τη διαμονή του

Ο Κέιν έχει ήδη κοστίσει 1,1 εκατομμύριο ευρώ στην Μπάγερν για τη διαμονή του
Photo Credits: INTIME

Ο Χάρι Κέιν από τη στιγμή που μετακόμισε στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν έχει κάνει λογαριασμό ύψους 1 εκατομμυρίου λιρών σε ξενοδοχείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα, κάτι που φαίνεται από τα γκολ που μετράει με την φανέλα της Μπάγερν και κυρίως με το χατ – τρικ που σημείωσε το Σάββατο (4/11) απέναντι στη Ντόρτμουντ.

Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο και με την εκτός γηπέδου ζωή του, όπου ακόμη αυτός κι η οικογένειά του δεν έχουν βρει σπίτι να μένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη στιγμή που μετακόμισε στο Μόναχο μένει σε ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης, ενώ έχει κάνει ήδη λογαριασμό αξίας 1,1 εκατομμυρίου ευρώ.

Το δωμάτιο στο οποίο διαμένει και κοστίζει περίπου 11.500 ευρώ ανά διανυκτέρευση, διαθέτει σαλόνι, δύο μαρμάρινα μπάνια, έπιπλα ακριβών σχεδιαστών, μεταξωτές κουρτίνες, έξι τηλεοράσεις και πολλές ακόμα υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X