Τσέλσι: «Ψήνεται» και η επιστροφή του Λάβια

Τσέλσι: «Ψήνεται» και η επιστροφή του Λάβια
Photo Credits: INTIME

Ευχάριστα νέα για τον Ποτσετίνο, όλο και πιό κοντά στην επιστροφή του ειναι ο Λάβια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο να βάλει τέλος στα κακά σερί και τη ήττες, αλλά και στο αήττητο της Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου, η οποία βρίσκεται στη πρώτη θέση της Premier League θα παραταχθεί η Τσέλσι στο σημερινό (6/11) «ντέρμπι» του Λονδίνου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ποτσετίνο διαχειρίζεται σε αυτό το πρώτο διάστημα της σεζόν πολλά προβλήματα, καθώς αρκετοί βασικοί του ποδοσφαιριστές ταλαιπωρούνται με τραυματισμούς, με τον Ρομέο Λάβια να είναι ένας εκ των πολλών.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Αγγλίας, ο Βέλγος μέσος ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή. Ο 22χρονος που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Σαουθάμπτον, βρίσκεται στα «πιτς» λόγω ενός τραυματισμού στον αστράγαλο και δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Λάβια φέρεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της θεραπείας του και μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, με τους «μπλε» να υπολογίζουν να τον έχουν στη διάθεση τους στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X