Στοιχεία-βόμβα για την δολοφονία Καραϊβάζ - Καμία πρόοδος με τους συλληφθέντες, ποιος είναι ο «εγκέφαλος»

Στοιχεία-βόμβα για την δολοφονία Καραϊβάζ - Καμία πρόοδος με τους συλληφθέντες, ποιος είναι ο «εγκέφαλος»

Η υπόθεση έχει «παγώσει» και υπάρχουν πολλά πλέον ερωτηματικά σχετικά με τους δύο κακοποιούς που βρίσκονται στην φυλακή ως βασικοί ύποπτοι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 2013, η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ υιοθέτησε το Ψήφισμα A/RES/68/163, με το οποίο καθιερώνεται η 2α Νοεμβρίου ως Διεθνής Ημέρα κατά της Ατιμωρησίας για Εγκλήματα κατά Δημοσιογράφων.

Μια δεκαετία αργότερα, οι περιπτώσεις ατιμωρησίας στην Ευρώπη αυξάνονται και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων προσθέτει στη μακρά λίστα των ανεξιχνίαστων υποθέσεων και τις 2 τραγικές περιπτώσεις δολοφονίας Ελλήνων δημοσιογράφων, του Σωκράτη Γκιόλια το 2010 και του Γιώργου Καραϊβάζ το 2019.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και σύσσωμοι οι δημοσιογράφοι της Αθήνας, επ’ αφορμή της επετείου της σημερινής ημέρας, δηλώνουν απερίφραστα ότι η ατιμωρησία για εγκλήματα κατά δημοσιογράφων δεν είναι πλέον ανεκτή. Ενώνουν τη φωνή τους με τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους στη μάχη κατά της αδράνειας των κυβερνήσεων, με την ελπίδα ότι οι αδικοχαμένοι δημοσιογράφοι θα δικαιωθούν και καμία υπόθεση δεν θα μείνει ανεξιχνίαστη.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X