Πουγιόλ για Βινίσιους: «Αν άλλαζε λίγο τη στάση του, θα τον αποδέχονταν περισσότερο»

Πουγιόλ για Βινίσιους:  «Αν άλλαζε λίγο τη στάση του, θα τον αποδέχονταν περισσότερο»
Photo Credits: INTIME

Ο Κάρλες Πουγιόλ μίλησε στα πλαίσια φιλανθρωπικού τουρνουά για τον Βινίσιους, τονίζοντας οτι θα πρέπει να αλλάξει τη στάση του για να το αποδέχονται περισσότερο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για άλλη μια φορά ο Βινίσιους τράβηξε την προσοχή για λάθος λόγους. Ο Βραζιλιάνος αστέρας απείλησε τον τερματοφύλακα της Ραγιο Βαγεκάνο Ντιμιτριέφσκι, λέγοντας του να λύσουν τις διαφορές τους εκτός γηπέδων.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, τοποθετήθηκε στο πλαίσιο ενός φιλανθρωπικού τουρνουά, υποστηρίζοντας πως αν ο Βραζιλιάνος άλλαζε τη συμπεριφορά του θα λάμβανε μεγαλύτερο αποδοχή.

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και θα ήθελα πολύ να του μιλήσω και να του πω τη γνώμη μου. Θα του μιλούσα ως συμπαίκτης, είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά και πρέπει να τον θαυμάζουν για το ποδόσφαιρο που παίζει. Αν άλλαζε κάτι στη στάση του, θα τον αποδέχονταν περισσότερο», είπε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X