Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (6/11)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ (6/11)

Το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι ολοκληρώνει την αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τότεναμ – Τσέλσι 22:00

Γράφει ιστορία ο Άγγελος Ποστέκογλου με την Τότεναμ, αφού κανένας άλλος προπονητής στα πρώτα δέκα παιχνίδια του στην Premier League δεν είχε μαζέψει 26 βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική η Τότεναμ πήγε στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και πέρασε με 1-2.
Ο Άγγελος Ποστέκογλου είναι εδώ και 52 αγώνες χωρίς εντός έδρας ήττα.Από τεστ ετοιμότητας θα περάσουν οι Ουντόγκι (αρ. μπακ, 9/0) και Ντέιβις (αρ. μπακ, 5/0).

Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι με την Μπλάκμπερν (2-0) για το Λιγκ Καπ ήταν απλά μία ευχάριστη παρένθεση για την Τσέλσι. Από εκεί και πέρα, στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος η Τσέλσι έχει δεχτεί γκολ και στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές αγνοεί τη νίκη. Δεν τα κατάφερε ούτε με την Άρσεναλ (2-2) παρόλο που προηγήθηκε με 2-0, ούτε με την Μπρέντφορντ (0-2). Η Τσέλσι έχει τις περισσότερες νίκες σε αυτό το ζευγάρι (56-42-77). Μπορεί στην τελευταία τους συνάντηση να χαμογέλασε η Τότεναμ (2-0), αλλά στις προηγούμενες επτά δεν είχε νίκη (0-2-5). Οι Μπρόγια (φορ, 3/1) και Μούντρικ (εξτρέμ, 8/2) έχουν επανέλθει στις προπονήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X