Αθλητικός διευθυντής Γιαγκελόνια για τον Βντόβικ: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ - Δεν έχουμε επίσημη κρούση»

Αθλητικός διευθυντής Γιαγκελόνια για τον Βντόβικ: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ - Δεν έχουμε επίσημη κρούση»
Photo Credits: INTIME

Ο Αθλητικός διευθυντής της Γιαγκελόνια τόνισε οτι δεν έχουν ακόμα επίσημη κρούση απο την ΑΕΚ για Βντόβικ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναζήτηση αριστερού οπισθοφύλακα για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής με νούμερο ένα όνομα στο μπλοκάκι της να είναι ο Μπαρτολομέι Βντόβικ. Βέβαια σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Γιαγκελόνια η ΑΕΚ δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη κρούση.

Ο 23χρονος αριστερός μπακ, παίκτης-αποκάλυψη του πολωνικού πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν, φέρεται να βρίσκεται στα ραντάρ της ΑΕΚ σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα. Πρόκειται για 23χρονο αριστερό μπακ, ο οποίος έχει σκοράρει οχτώ γκολ μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα τέσσερα με απευθείας εκτελέσεις φάουλ.

Ο Βντόβικ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γιαγκελόνια τον Ιανουάριο του 2020 έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, καταγράφοντας συνολικά 95 εμφανίσεις και 11 γκολ.

Το SDNA ζήτησε περισσότερες λεπτομέρειες για τον πρώτο σκόρερ της πολωνικής ομάδας από τον αθλητικό διευθυντή της Γιαγκελόνια, Λούκας Μασλόφκι, ο οποίος κατά γενική ομολογία έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον σύλλογο. Άλλωστε η Γιαγκελόνια βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πολωνικού πρωταθλήματος έχοντας μόλις έναν βαθμό λιγότερο σε σχέση με την Σλασκ Βρότσλαβ.

Αθλητικός διευθυντής Γιαγκελόνια για τον Βντόβικ: «Δεν μου προκαλεί έκπληξη να ενδιαφέρεται η ΑΕΚ - Δεν έχουμε επίσημη κρούση»

«Δεν έχουμε κάποια επίσημη κρούση από την ΑΕΚ ή άλλη ελληνική ομάδα για τον Μπαρτλόμιεζ Βντόβικ, ωστόσο οι εμφανίσεις του ασφαλώς και δεν περνούν απαρατήρητες», ήταν το σχόλαιο του Μασλόφσκι.

Το SDNA ζήτησε την άποψη και του Πολωνού ρεπόρτερ της «Przegląd Sportowy», Ματσέι Κάλιστσουκ.

«Ο Βντόβικ είναι η μεγάλη έκπληξη στην τρέχουσα σεζόν στο πολωνικό πρωτάθλημα. Έχει σκοράρει οχτώ γκολ, εκ των οποίων τα τέσσερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Είναι ο καλύτερος παίκτης σε εκτελέσεις φάουλ στην Πολωνία. Το πιο φοβερό είναι πως στην τελευταία διετία δεν είχε πετύχει ούτε ένα γκολ. Τα πηγαίνει περίφημα στην Γιαγκελόνια και ως εκ τούτου δεν μου προκαλεί έκπληξη εάν η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του».

Πηγή: SDNA

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X