ΑΕΚ: Ο Αθανασιάδης έχει στις πλάτες του το (μεγάλο) βάρος της Πέμπτης

ΑΕΚ: Ο Αθανασιάδης έχει στις πλάτες του το (μεγάλο) βάρος της Πέμπτης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ χρειάζεται την Πέμπτη κάτω από τα δοκάρια της τον Γιώργο Αθανασιάδη σε... υψηλές πτήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Αθανασιάδης την φετινή χρονιά έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια, καθώς ζει στην σκιά του εξαιρετικού και φορμαρισμένου Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός γκολκίπερ από το καλοκαίρι αποφάσισε ότι φέτος θα επιστρέψει ως Νο1 στην ΑΕΚ και το έκανε πραγματικότητα άμεσα. Έτσι με πολύ καλές εμφανίσεις έχει καταφέρει να είναι κομβικός και αποτελεσματικός για την ομάδα του, προσφέροντας βαθμούς σε δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μετά την αποβολή του στο… καταραμένο ματς με την Μαρσέιγ στη Μασσαλία, το βάρος πέφτει στον αναπληρωματικό γκολκίπερ Γιώργο Αθανασιάδη. Πέρυσι βασικός σε μία ομάδα και σε μία άμυνα που δούλευε άριστα, είχε καλή παρουσία και μαζί 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Το Σάββατο έπαιξε βασικός με την ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά για το πρωτάθλημα, η παρουσία του δίχως πολλή δουλειά δεν ενθουσίασε καθότι ήταν για αρκετό καιρό εκτός και χρειάζεται ρυθμό. Ωστόσο, την Πέμπτη (22:00) η ομάδα τον έχει ανάγκη να είναι σε υψηλό επίπεδο. Ο 30χρονος πέφτει στα βαθιά, όπως και στη Μασσαλία, και καλείται να ανταποκριθεί σε ένα ματς-φωτιά με την Μαρσέιγ για την Ένωση που θα σημαίνει πολλά για την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Αθανασιάδης φέτος έχει αγωνιστεί στην ήττα 1-0 από την Αντβέρπ στην Αμβέρσα, στο 1-1 με τον Πανσερραϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλαγή στο ματς με την Μαρσέιγ με το σκορ 1-1 δεχόμενος 2 γκολ από πέναλτι σε μισή ώρα, ενώ έπαιξε βασικός και στο 1-1 με την Κηφισιά το περασμένο Σάββατο.

Δηλαδή, φέτος σε 4 συμμετοχές έχει δεχθεί σε όλες γκολ (5 τέρματα), αλλά την Πέμπτη πρέπει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης του κλαμπ προς το πρόσωπο του.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X