Βιγιαρεάλ: Στην πόρτα της εξόδου ο Πατσέτα, κοιτάζουν Μαρθελίνο για διάδοχό

Βιγιαρεάλ: Στην πόρτα της εξόδου ο Πατσέτα, κοιτάζουν Μαρθελίνο για διάδοχό
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρθελίνο ψηλά στη λίστα της Βιγιαρεάλ για αντικατάσταση του Πατσέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε δύσκολη θέση η Βιγιαρεάλ στο πρωτάθλημα μετά και την ήττα απο την Μπιλμπάο αφού έπεσε στην 13η θέση της βαθμολογίας. Ήδη κοιτάζουν για αλλαγή προπονητή με τον Πατσέτα να βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα της ισπανικής Relevo η διοίκηση της ισπανικής ομάδας σκέφτεται να λύση τη συνεργασία της με τον 55χρονο τεχνικό, πριν από το φινάλε της σεζόν, που λήγει το συμβόλαιό του.

Ο Μαρθελίνο, που μετά την αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα, φαντάζει ο ιδανικός διάδοχος για τον Πατσέτα.

Θυμίζουμε ότι ο Μαρθελίνο αποχώρησε από τον πάγκο των Μασσαλών τον περασμένο Σεπτέμβριο, με τη θητεία του να κρατάει μόλις λίγους μήνες.

Ο 58χρονος προπονητής ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο την ομάδα στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ, όμως το ξεκίνημα της σεζόν για τη Μαρσέιγ δεν ήταν το ιδανικό.

Ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Champions League, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες στα πρώτα πέντε ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα έφεραν τον Μαρθελίνο σε δύσκολη θέση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X