Νέες μπηχτές Λουτσέσκου: «Οι αντίπαλοι έχουν τη στήριξη του συστήματος»

Νέες μπηχτές Λουτσέσκου: «Οι αντίπαλοι έχουν τη στήριξη του συστήματος»
Photo Credits: INTIME

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ, πέταξε καρφιά για τους αντιπάλους και αναφέρθηκε στους Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου αφού εκνευρίστηκε με τις ερωτήσεις με τη λήξη του ντέρμπι φύλαγε τις ατάκες για τη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο της ομάδας του στο Φάληρο αναφέρθηκε στους αντιπάλους του «Δικεφάλου», στον Κωνσταντέλια, αλλά και στον πατέρα του που σταματάει την προπονητική.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πιστεύω ότι η σεζόν κρίνεται σε περισσότερα παιχνίδια από ένα όταν είσαι μια ομάδα που έχεις υψηλούς στόχους. Έχουμε χάσει δύο από τα 19 παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής. Είναι φυσιολογικό να έχεις ένα κακό αποτέλεσμα όταν υπάρχουν πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Είμαστε η μοναδική ομάδα που έπρεπε να πετύχει συνεχόμενες προκρίσεις χωρίς να έχει το μαξιλαράκι μιας άλλης διοργάνωσης και αυτό μας δημιούργησε μια μεγάλη πνευματική πίεση και φορτωμένο πρόγραμμα. Όταν έρχονται οι δύσκολες μέρες, πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να συνεχίζεις»

Για τον τίτλο: «Δεν θα πάω τόσο μακριά. Θα κοιτάξω το επόμενο παιχνίδι. Θα πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα που είμαστε αναγκασμένοι να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να προσπαθούμε να παίρνουμε το μέγιστο από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε αντιπάλους ποιοτικούς και καλούς και έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος».

Για την αποχώρηση του πατέρα του, Μιρτσέα Λουτσέσκου από την προπονητική: «Η αλήθεια είναι ότι είναι δική του απόφαση, αλλά δεν ξέρω τι συμβαίνει ακόμη ξεκάθαρα. Είναι η δική του ζωή και καριέρα. Δεν είχαμε το χρόνο να το συζητήσουμε. Αν θέλετε μπορείτε να τον πάρετε τηλέφωνο για να τον ρωτήσετε εσείς. Νιώθω ανακουφισμένος που θα επιστρέψει στη χώρα, δεν ξέρω τι θα κρύβει το μέλλον».

Για τους Κωνσταντέλια – Κουλιεράκη: «Καλώς ή κακώς, γιατί είναι νεαρός και όταν είσαι νεαρός κάνεις μ…ς. Όπως ο φίλος μου ο Κουλιεράκης κάνει σουτ από τα 40 μέτρα σε κατάσταση 4-0 που πρέπει να κρατήσουμε μπάλα και δεχθήκαμε γκολ. Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή όταν είσαι αλαζόνας τιμωρείσαι. Γι’ αυτό δεν είμαι τόσο χαρούμενος σήμερα, αλλά είμαι ικανοποιημένος. Σε κάθε περίπτωση θέλω γι’ αυτούς τα καλύτερα, γιατί είναι δύο παίκτες που άρχισαν να παίζουν σε υψηλότερο επίπεδο με μένα και είναι πολύ καλά».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X