Super League: «Διπλό» μέσα στο Αγρίνιο για τον Αστέρα Τρίπολης - Νίκησε με 0-1 τον Παναιτωλικό

Super League: «Διπλό» μέσα στο Αγρίνιο για τον Αστέρα Τρίπολης - Νίκησε με 0-1 τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό «διπλό» για τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 επί του Παναιτωλικού. Έπαιζε από το 66' με 10 παίκτες η ομάδα της Αρκαδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίο διπλό – ανάσα για τον Αστέρα που πέρασε νικητής από το Αγρίνιο με 0-1 επί του Παναιτωλικού χάρη στο γκολ του Μιριτέλο.

Ο ανούσιος και ακίνδυνος Παναιτωλικός, είχε δοκάρι με τον Πέδρο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή από το 66′ (κόκκινη ο Καρόνα για τους Αρκάδες) και συνεχίζει στον… βυθό της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας πέτυχε τεράστιο διπλό στο Αγρίνιο και ξεφεύγει από τα χαμηλά, καθώς επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού με τον Μιριτέλο να χρίζεται σκόρερ.

Στο έβδομο λεπτό ο Μιριτέλο κέρδισε φάουλ για κράτημα του Μπρούνο Ντουάρτε στη γωνία της περιοχής. Ο VAR τον κάλεσε να δει τη φάση, αλλά ο διαιτητής κράτησε την αρχική του απόφαση. Ο Καλτσάς εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα πήγε πάνω στον Μιριτέλο, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Καπίνο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Ο Παναιτωλικός είχε ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο μέρος για να σκοράρει, με σημαντικότερη αυτή του Ζοάο Πέδρο στο 39ο λεπτό. Ο Χουάνπι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Πορτογάλος φορ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Αστέρας άντεξε μέχρι το φινάλε, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καρμόνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Αρκάδες με αυτό το τρίποντο ανέβηκαν στους έντεκα βαθμούς, με τον Παναιτωλικό να μένει στους έξι.

Ο Αστέρας είχε το γκολ, ο Παναιτωλικός το δοκάρι

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να πετύχει το γκολ νωρίς στο παιχνίδι με τον Μιριτέλο. Οι Αρκάδες βρήκαν το γκολ με τον Μιριτέλο στο όγδοο λεπτό. Λίγα λεπτά μετά οι Αρκάδες απείλησαν με τον Κρεσπί, ο οποίος από δύσκολη γωνία δεν μπόρεσε να εκτελέσει.

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ανέβασε στροφές και είχε κάποιες τελικές για να σκοράρει. Στο 24ο ο Μπαλντασάρα ανάγκασε τον Παπαδόπουλο στην πρώτη του επέμβαση στο ματς. Ο Αστέρας από την άλλη περίμενε πίσω από την μπάλα και απειλούσε με αντεπιθέσεις, όπως αυτή στο 28′, με την προσπάθεια του Καλτσά να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης με τον Πέδρο, όμως η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 45′ ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε το σουτ από καλή θέση, αλλά ο Παπαδόπουλος τον σταμάτησε, ενώ η προσπάθεια του Πέδρο στο 45+2′ κατέληξε άουτ.

Ο Παναιτωλικός πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά ο Αστέρας άντεξε

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς ήταν πίσω στο σκορ και έψαχνε την ισοφάριση. Ωστόσο ο Αστέρας αμύνθηκε αρκετά καλά και περιόρισε την απειλή των γηπεδούχων.

Το παιχνίδι για τον Αστέρα έγινε ακόμα πιο δύσκολο στο 66ο λεπτό, όταν ο Καρμόνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τα νέα αριθμητικά δεδομένα και οι αλλαγές που έγιναν από τους δύο προπονητές δεν άλλαξαν τα δεδομένα του αγώνα, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Παναιτωλικός (Πετράκης / 5-4-1): Καπίνο, Μαλής, Μπ. Ντουάρτε (84’ Βοΐλης), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας (84’ Μαυρίας), Μπαλντασάρα (84’ Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (64’ Ντίας), Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε  (64’ Σενγκέλια), Ζοάο Πέδρο.

Αστέρας Τρίπολης (Ράσταβατς / 4-2-3-1): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο, Σουρλής (70’ Βαλιέντε), Κρέσπι (94’ Ντιάρα), Καλτσάς (70’ Γκος), Μπαρτόλο (31′ Ζουγλής), Μιριτέλο (70’ Άλβαρες).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X