Επίσημη διαμαρτυρία της Άρσεναλ για την διαιτησία

Επίσημη διαμαρτυρία της Άρσεναλ για την διαιτησία
Photo Credits: INTIME

Με επίσημη ανακοίνωση, η Άρσεναλ καταδικάζει τα διαιτητικά λάθη που επέφεραν την ήττα από την Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση των Λονδρέζων έχει ως εξής: «Η Άρσεναλ στηρίζει ολόψυχα τα σχόλια του Μίκελ Αρτέτα μετά την αναμέτρηση, μετά από μία ακόμα σειρά από μη αποδεκτά λάθη από την διαιτησία και το VAR το απόγευμα του Σαββάτου.

Θα θέλαμε επίσης να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια και την απόδοση από τους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας που ταξίδεψαν στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, με τους κορυφαίους παίκτες, προπονητές και οπαδούς, όλοι αυτοί αξίζουν κάτι καλύτερο.

Η επτροπή διαιτησίας επειγόντως πρέπει να αυξήσει τα επίπεδα διαιτησίας και να εστιάσει σε δράσεις που θα προχωρήσει λίγο περισσότερο από την αναδρομική ανάλυση, τις επιχειρούμενες εξηγήσεις και τις συγγνώμες.

Υποστηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλει ο Υπεύθυνος Διαιτησίας Χάουαρντ Γουέμπ και θα υποδεχόμασταν με χαρά να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε στο κορυφαίο επίπεδο διαιτησίας που απαιτεί το πρωτάθλημα μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X