Ποτσετίνο: «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Λέβι»

Ποτσετίνο: «Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός με τον Λέβι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ποτσετίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δήλωσε ότι εξακολουθεί να διατηρεί καλές σχέσεις με το πρώην «αφεντικό» του και πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, παρά το γεγονός ότι απολύθηκε από την ομάδα του βόρειου Λονδίνου πριν από τρία χρόνια.

Ο Αργεντινός τεχνικός, ήταν επικεφαλής των «Spurs» από το 2014 έως το 2019, «μεταμορφώνοντας» την ομάδα σε μόνιμη διεκδικήτρια μίας θέσης στην πρώτη τετράδα της Premier League, ενώ την οδήγησε για πρώτη φορά στον τελικό του Champions League. Ωστόσο, απολύθηκε έξι μήνες αργότερα.

Ερωτηθείς για τις σχέσεις του με τον Λέβι, ο Ποτσετίνο, σχολίασε: «Είναι πολύ καλές. Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και μου έστειλε ένα μήνυμα όταν υπέγραψα στην Τσέλσι, ευχόμενος τα καλύτερα σ’ εμένα και σε όλους. Πρέπει να είμαστε φυσικοί. Σχεδόν έξι χρόνια δουλεύαμε μαζί, πόσα πράγματα έγιναν σε έξι χρόνια; Καλά και όχι τόσο καλά. Είμαστε υπεύθυνοι για την σχέση μας. Δεν μπορούμε τώρα να ξεχάσουμε την σχέση μας σε μια περίοδο που ήταν πολύ σημαντική στην καριέρα μας και για τον σύλλογο».

Παράλληλα, ο Ποτσετίνο είπε ότι ο Λέβι, ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική στο παρελθόν, από ορισμένους οπαδούς της ομάδας, «κάνει καταπληκτική δουλειά στην Τότεναμ» και συνέχισε:

«Βλέπετε την Τότεναμ πριν από 20 χρόνια και τώρα, πώς άλλαξε, πώς προχώρησε και νομίζω ότι πρέπει να αναγνωρισθεί η δουλειά του. Δεν αποφάσισα να φύγω από την ομάδα. Χωρίσαμε τους δρόμους μας, γιατί απολύθηκα. Αλλά δεν είναι κριτική στον σύλλογο. Αυτή είναι μια διαφορά, δεν αποφάσισα να φύγω. Ισως θα μπορούσα να είμαι ακόμη εκεί».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X