Γκατούζο: «Θα πέσω στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»

Γκατούζο: «Θα πέσω στη φωτιά για να υπερασπιστώ τους παίκτες μου»
Photo Credits: INTIME

O Τζενάρο Γκατούζο υπερασπίστηκε τον ποδοσφαιριστή του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιανγκ ο οποίος γιουχαρίστηκε στην ισοπαλία της Μαρσέιγ με την Λιλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζενάρο Γκατούζο δήλωσε πως θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τους ποδοσφαιριστές του δηλώνοντας πίστη πως το πλάνο του θα δουλέψει.

Η Μαρσέιγ έμεινε στην ισοπαλία με αντίπαλο την Λιλ και ο κόσμος έδειξε την δυσαρέσκεια του με την φετινή εικόνα της ομάδας, γιουχάροντας όλους τους παίκτες με τον Ομπαμεγιάνγκ να δέχεται ένα μεγάλο μέρος των αποδοκιμασιών.

Ο Γκατούζο όμως έσπευσε να προστατεύσει τον Γκαμπονέζο και υποσχέθηκε βελτίωση της εικόνας της ομάδας:

«Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση, αλλά καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Πρέπει να βρούμε συνέχεια στα αποτελέσματα κι έχουμε ακόμα μεγάλο περιθώριο εξέλιξης.

Είμαστε καλά αμειβόμενοι επαγγελματίες. Σέβομαι λοιπόν, τους οπαδούς που πληρώνουν το εισιτήριό τους. Με έχουν ήδη γιουχάρει κι υπάρχει μόνο μία λύση: να αντιδράσω και να δουλέψω

Πρέπει να υπερασπιστώ τους παίκτες μου, όχι μόνο τον Ομπαμεγιάνγκ. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μην τα παρατήσουμε και θα κάνω τα πάντα για να αντιδράσει ο Πιέρ. Περιμένω λίγο ακόμα γιατί τον λένε Ομπαμεγιάνγκ. Κάνει λάθη όπως όλοι».

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ υποδέχεται τους Μασσαλούς την Πέμπτη (9/11 22:00) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X