Αναγνωστόπουλος... - ΑΕΚ 1-1 και ακόμη δύο χαμένοι βαθμοί!

Αναγνωστόπουλος... - ΑΕΚ 1-1 και ακόμη δύο χαμένοι βαθμοί!
Photo Credits: INTIME

Με πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση και απέναντι της τον τρομερό Αναγνωστόπουλο, η ΑΕΚ έμεινε στο 1-1 με την Κηφισιά στην Καισαριανή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απόψε πέταξε και άλλους βαθμούς στην μάχη του πρωταθλήματος, αφήνοντας απόψε ακόμη δύο στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά με το τελικό. Οπως είχε χάσει δύο με τον Πανσερραϊκό και τρεις με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Απέναντι της η ΑΕΚ βρήκε τον τερματοφύλακα της Κηφισιάς Αναγνωστόπουλο που είχε μεγάλες αποκρούσεις…

Έτσι μένει στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που πέρασε νωρίτερα από την Λαμία με 1-2.

Η ΑΕΚ πέταξε το πρώτο ημίχρονο με μέτρια εικόνα επιθετικά, αλλά είχε δύο μεγάλες φάσεις να σκοράρει μα ο Αναγνωστόπουλος έπιανε τα πάντα. Οπως έκανε και στο β’ ημίχρονο ο πορτιέρε της Κηφισιάς αποκρούοντας μεγάλες ευκαιρίες της ΑΕΚ. Στο 58′ η Ένωση σκόραρε με αυτογκόλ, αλλά στο 85′ ο Βαφέας τιμώρησε την αμυντική ολιγορία της Ένωσης και ισοφάρισε σε 1-1.

Για την ΑΕΚ πλέον πέφτει όλο το βάρος πέφτει πλέον στο μεγάλο παιχνίδι με την Μαρσέιγ, την προσεχή Πέμπτη (22:00), στη Νέα Φιλαδέλφεια για το Europa League. Σε ένα ματς που αν καταφέρει και πάρει θετικό αποτέλεσμα πλησιάζει στην πρόκριση στην Ευρώπη.

Έντονες διαμαρτυρίες από την ΑΕΚ για τη διαιτησία και το VAR στις φάσεις του 1-1 του Βαφέα για χέρι του Τετέι, αλλά και για την ανατροπή του Γκαρσία αμέσως μετά και το γκολ του Άμραμπατ που ακυρώθηκε.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το enwsi.gr

Το ματς

Ο Ματίας Αλμέιδα αποφάσισε να ξεκινήσει τον αγώνα με πολλές αλλαγές στην 11άδα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Αθανασιάδης, δεξί μπακ ο Σιντιμπέ, αριστερά ο Μοχαμάντι, στα στόπερ Κάλενς και Μήτογλου, στα χαφ Γιόνσον και Γαλανόπουλος, δεξιά στην επίθεση ο Ελίασον, αριστερά ο Πισάρο και πίσω από τον φορ Πόνσε ο Τσούμπερ.

Στο 2’ ο Οζέγκοβιτς σύγκλινε, έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, ενώ στο 7’ αδύναμο σουτ από τον Μοχαμάντι εκτός περιοχής, ήταν άστοχος ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ από το ξεκίνημα του αγώνα πήρε την μπάλα στα πόδια της και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο μεγάλες φάσεις για γκολ, αλλά ο πορτιέρε της Κηφισιάς είχε εντυπωσιακές επεμβάσεις. Στο 8’ ο Ελίασον έκανε ωραίο σουτ εκτός περιοχής, με τον Αναγνωστόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά στη γωνία του. Ο εκτεθειμένος Τσούμπερ έκανε το γύρισμα, με τον Πόνσε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν μέτρησε αμέσως με το οφσάιντ. Στο 12΄οι παίκτες της ΑΕΚ άλλαξαν ωραία την μπάλα από τα δεξιά. Τακουνάκι από τον Πόνσε, ο Σιντιμπέ εκτέλεσε αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ελίασον έκανε το γέμισμα από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά, ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 23’ ο Παρράς τροφοδότησε τον Αντερέγκεν, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, χωρίς ισορροπία, έφυγε άουτ η μπάλα. Στο 29’ η ΑΕΚ βρίσκει ξανά δίχτυα. Ο Γιόνσον σήκωσε την μπάλα ωραία για τον Ελίασον, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς και σκόραρε. Το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ από τον βοηθό.

Στα επόμενα λεπτά η ΑΕΚ πίεσε, είχε τις προυποθέσεις, αλλά όχι την μεγάλη φάση. Στο 42’ από ωραία σέντρα του Πισάρο από δεξιά, ο Ελίασον βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το σουτ στην κίνηση έφυγε λίγο άουτ.

Έτσι το ημίχρονο έληξε με την ΑΕΚ να έχει το πάνω χέρι, 7 τελικές έναντι 3 και 75% κατοχή μπάλας. Η Ένωση δεν είχε συνοχή και χημεία στο παιχνίδι της και μόνο ο Ελίασον από δεξιά ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων.

Το β’ ημίχρονο άρχισε δίχως αλλαγές από Αναστασίου και Αλμέιδα. Στο 47’ σέντρα από τα δεξιά, ο Πόνσε πήρε την κεφαλιά υπό την πίεση του Λαντρ, κέρδισε το κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Πόνσε τροφοδότησε όμορφα τον Ελίασον στα δεξιά, εκείνος πάτησε στην περιοχή, συνέκλινε, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Ελίασον στο 54’ από τα δεξιά, ο Μοχαμάντι πήρε την κεφαλιά, δεν αιφνιδιάστηκε ο Αναγνωστόπουλος που μπλόκαρε. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Τσούμπερ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε σε δύσκολη γωνία στον Πόνσε, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι. Δύο λεπτά μετά έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Τσούμπερ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε σε δύσκολη γωνία στον Πόνσε, ο οποίος δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι. Και τελικά στο 58’ η ΑΕΚ βρήκε την λύση έστω και με τύχη. Ο Πισάρο τροφοδότησε τον Σιντιμπέ, εκείνος κέρδισε τις κόντρες, έκανε την σέντρα από δεξιά, η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Σνάιντερλαν και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1! Αμέσως μετά στο 61’ η μπάλα έφτασε στον Πόνσε μετά από σέντρα του Ελίασον, έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Λαντρ και έφυγε έξω. Ο Αλμέιδα ακολούθως έκανε τριπλή αλλαγή: Αμραμπατ, Γκαρσία (επιστροφή μετά από 40 μέρες!), Πινέδα μπήκαν στο ματς αντί Πόνσε, Πισάρο και Γιόνσον. Ο Άμραμπατ πήγε δεξιά, ο Ελίασον αριστερά και ο Τσούμπερ πίσω από τον Γκαρσία.

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 66’. Ο Ελίασον έκανε το γέμισμα από τα δεξιά, ο Αναγνωστόπουλος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια. Ο Λιβάι σούταρε από κοντά, όμως η μπάλα βρήκε στο πόδι του τερματοφύλακα της Κηφισιάς. Διπλή ευκαιρία για τον Ελίασον και στο 72’. Έπειτα από γύρισμα του Άμραμπατ από τα δεξιά δεν κατάφερε σε δύο περιπτώσεις να νικήσει την αντίπαλη άμυνα και τον Αναγνωστόπουλο.

Ο Αναστασίου έβαλε αμέσως δύο επιθετικούς, τον Τετέι και τον Μπιφουμά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης, ενώ η ΑΕΚ έψαχνε ένα δικό της 2ο. Στο 75’ ο Τσούμπερ είχε ένα καλό σουτ άουτ.

Στο 82′ ο Αλμέιδα έβαλε Πήλιο και Μάνταλο, με τον νεαρό να κάνει ντεμπούτο αριστερά στην άμυνα, τον Μοχαμάντι να πηγαίνει στα στόπερ αντί του Κάλενς, και τον Μάνταλο στην θέση του Τσούμπερ μεσοεπιθετικά.

Kαι φτάσαμε στο 85′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα κόντραρε, ο Σιντιμπέ δεν έδιωξε και ο Βαφέας από ευνοϊκή θέση την έσπρωξε στα δίχτυα κερδίζοντας τον Αθανασιάδη για το 1-1.

Η ΑΕΚ βρίσκει δίχτυα με τον Άμραμπατ στο 89′, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος σύμφωνα με τον βοηθό. Η Ένωση διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Λιβάι Γκαρσία από τον Λαντρ νωρίτερα στη φάση. Συνέχεια στο παιχνίδι με το ματς να είναι στο 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ στο 92′, ο Γαλανόπουλος σούταρε, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος.

Και παρά την πίεση της ΑΕΚ δεν υπήρχε άλλη φάση για γκολ, με το 1-1 να τιμωρεί την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα…

Κηφισιά – ΑΕΚ 1-1

Γκολ:

  • 58’ Σνάιντερλαν αυτογκόλ 0-1
  • 85′ Bαφέας σουτ 1-1

Κίτρινες: Παρράς (45’+1), Λάντρε (50’) – Αθανασιάδης (45’+1), Μοχαμάντι (77’)

Κόκκινες:

O MVP του Κηφισιά-ΑΕΚ

Ο Νίκλας Ελίασον έκανε τα… πάντα μόνος για αρκετή ώρα. Ειδικά στο α’ ημίχρονο ήταν η μόνη πηγή δημιουργίας και απειλών για την επίθεση της ΑΕΚ από δεξιά. Έχασε και ευκαιρίες και δείχνει συνεχώς ότι ψάχνει το γκολ.

Το κλειδί του Κηφισιά-ΑΕΚ

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Η ΑΕΚ έχασε… άχαστα!

Τα γκολ του Κηφισιά-ΑΕΚ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X