Η Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα και του Φούντα νίκησε 2-3 την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη!

Η Τραμπζονσπόρ του Μπακασέτα και του Φούντα νίκησε 2-3 την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη!
Photo Credits: INTIME

Πολύ μεγάλη νίκη για την Τράμπζονσπορ μέσα στην έδρα της Φενέρμπαχτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τράμπζονσπορ έγινε η πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν που δεν ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα έφυγε με νίκη 3-2 από το “Σουκρού Σαράτσογλου” για την 11η αγωνιστική της Süper Lig, την πρώτη της εκτός έδρας επί του συγκεκριμένου αντιπάλου από το 1997.

Η ομάδα των Ελλήνων (παρότι και οι τρεις άρχισαν τον αγώνα από τον πάγκο) έβαλε τέλος σε ένα σερί 19 νικηφόρων αγώνων των γηπεδούχων σε όλες τις διοργανώσεις, που είχαν και 10/10 στο πρωτάθλημα (ρεκόρ στη χώρα).

Ο Πολ Ονουάτσου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, που βρήκαν δύο γκολ στα πρώτα δύο λεπτά του 2ου μέρους με τους Μπεράτ Εζντεμίρ και Νικολά Πεπέ και πλέον είχαν τη νίκη στο “τσεπάκι” τους.

Οι παίκτες του Ισμαΐλ Καρτάλ παραδόθηκαν και απλά μείωσαν με πέναλτι του Ντούσαν Τάντιτς στο 61′. Η αποβολή του Ισμαΐλ Γιουκσέκ με δύο κίτρινες σε δέκα λεπτά κλείδωσε τη νίκη των φιλοξενουμένων, παρά το νέο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τάντιτς στο 90′.

Από το μέτωπο των Ελλήνων, ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στη δράση έπειτα από τον τραυματισμό του ως αλλαγή στο 62′, ενώ στο 80′ μπήκε κι ο Ταξιάρχης Φούντας, με τον Δημήτρη Κουρμπέλη να μένει στον πάγκο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X