Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Προετοιμασία στην Κύπρο με δρακόντεια μέτρα η Μακάμπι Χάιφα

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Προετοιμασία στην Κύπρο με δρακόντεια μέτρα η Μακάμπι Χάιφα
Photo Credits: INTIME

Στην Κύπρο θα βρίσκεται η Μακάμπι Χάιφα από αύριο, προκειμένου να κάνει μια μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (9/11) για το Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Κύπρο θα βρίσκεται η Μακάμπι Χάιφα από αύριο, προκειμένου να κάνει μια μίνι προετοιμασία ενόψει του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ (9/11) για το Europa League. Η αποστολή των Ισραηλινών θα βρίσκεται υπό τη συνεχή επίβλεψη της αστυνομίας, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Οι παίκτες θα είναι περιορισμένοι και δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν μόνοι τους, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις και ξενοδοχείο. Η έκρυθμη κατάσταση στη Μέση Ανατολή έχει αναγκάσει τους ανθρώπους της Μακάμπι να έχουν λάβει πολύ αυστηρά μέτρα, προκειμένου να μην κινδυνεύσουν οι παίκτες.

Μετρά ασφαλείας θα υπάρχουν και στο ξενοδοχείο με 24ωρη ασφάλεια. Πάντως, αν και η κυπριακή κυβέρνηση δέχτηκε να φιλοξενήσει την αποστολή της Μακάμπι Χάιφα, μείωσε τις ημέρες σε δύο, ενώ απαγόρευσε να υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X