Αρμάνι Μιλάνο: Στήριξη του Ντελ Όρκο στο Μεσίνα

Αρμάνι Μιλάνο: Στήριξη του Ντελ Όρκο στο Μεσίνα
Photo Credits: INTIME

Αιχμές για συγκεκριμένους παίχτες άφησε ο «ισχυρός» άντρας της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ τόνισε οτι ο Ετόρε Μεσίνα έχει την απόλυτη στήριξή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Αρμάνι Μιλάνο μίλησε για την κακή αρχή που κάνει η ιταλική ομάδα ειδικά στο πρωτάθλημα της Euroleague, στο οποίο βρίσκεται στην 16η θέση μόνο πάνω από τη Βιλερμπάν και την Άλμπα Βερολίνου. Επίσης ανέφερε οτι έχει παράπονα από την απόδοση κάποιων παικτών, ενώ τόνισε οτι στηρίζει τον Ετόρε Μεσίνα. Τέλος ανέφερε οτι η ιταλική ομάδα προσπάθησε να κρατήσει τον Νέιπιερ αλλά αυτός ήθελε τα τριπλά χρήματα.

Αρχικά, ο Ντελ Όρκο δήλωσε στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport»: «Σίγουρα, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά αυτή τη στιγμή. Έχω πιο υψηλές απαιτήσεις από την ομάδα, ειδικά στο επίπεδο της Euroleague. Ο Μεσίνα έχει πάρει δύο πρωταθλήματα και μας έχει πάει στο Final Four. Δεν μπορούμε να τα ξεχνάμε αυτά τα επιτεύγματά του».

Στη συνέχεια, μίλησε για το θέμα του Νέιπιερ: «Θέλαμε να επεκτείνουμε το συμβόλαιο του Νέιπιερ το καλοκαίρι. Όμως, ζήτησε κάτι παραπάνω από τα τριπλά χρήματα, σε σχέση με αυτά που έπαιρνε. Δε θέλαμε να ξοδέψουμε όλα τα χρήματά μας. Είχαμε ήδη επενδύσει πολλά στον Μίροτιτς, παρά το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να πληρώνει το μισό συμβόλαιό του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Λο: «Υπογράψαμε τον Μαοντό Λο, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν παίζει στο επίπεδο που περιμένουμε. Αν υπάρχει μια ευκαιρία, θα επιστρέψουμε στην αγορά, αλλά δε θα ξοδέψουμε “τρελά” χρήματα. Με το financial fair play υπάρχουν όρια που πρέπει να σεβόμαστε, αλλιώς θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε κάποιο τεράστιο πρόστιμο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X