Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα αρνητικά ρεκόρ και το οχυρό που ήταν το «Ολντ Τράφορντ»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα αρνητικά ρεκόρ και το οχυρό που ήταν το «Ολντ Τράφορντ»
Photo Credits: INTIME

Το μαύρο ρεκόρ που κρατούσε 61 χρόνια και η κατρακύλα της έδρας της Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «κατρακύλα» τις τελευταίες εβδομάδες για η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» περνάνε τη χειρότερη τους περίοδο από την ημέρα που ανέλαβε την ομάδα ο Έρικ Τεν Χαγκ, τα αρνητικά αποτελέσματα πέφτουν βροχή με τελευταίο τον αγώνα με τη Νιούκαστλ να κάνει ότι θέλει στο «Ολντ Τράφορντ» και να αποκλείει την Γιουνάιτεντ από το Carabao Cup.

Οι «καρακάξες» πέρασαν… χαλαρά από το «Ολντ Τράφορντ» και διέλυσαν την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, με το ίδιο ακριβώς σκορ που επικράτησε και η Μάντσεστερ Σίτι στο ματς πρωταθλήματος, 3-0. Έτσι, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έγραψε ένα «μαύρο» αρνητικό ρεκόρ, καθώς αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά από 61 ολόκληρα χρόνια που η Γιουνάιτεντ χάνει back-to-back παιχνίδια μέσα στην έδρα της με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά.

Αν αναλογιστεί κανείς και τα αποτελέσματα της Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», θα καταλάβει ότι το «Θέατρο των Ονείρων» δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση το «κάστρο» της εποχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τους «κόκκινους διαβόλους» να μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια!

«Το γήπεδο μας το θέατρο των ονείρων, το κάναμε θέατρο του τίποτα! Μπροστά στα μάτια μας οι παίκτες και ο προπονητής διασύρθηκαν ξανά», δήλωσε ο Γκάρι Νέβιλ πριν από μόλις μερικές ημέρες, με τα αποτελέσματα να δικαιώνουν τα λεγόμενα του…

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X