Οριστικό: Συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι ο Λουίς Σουάρες

Οριστικό: Συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι ο Λουίς Σουάρες
Photo Credits: INTIME

Ποδοσφαιριστής της Ίντερ Μαϊάμι θα είναι από τον ερχόμενο Ιανουάριο ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος αναμένεται να ξανασμίξει με τον Λιονέλ Μέσι!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συμφώνησε με την Ίντερ Μαϊάμι ο Λουίς Σουάρες!

Όπως αναφέρει το ESPN επικαλούμενο έγκυρες πηγές του, ο 36χρονος επιθετικός έχει έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον σύλλογο του MLS, ενώ το μόνο που απομένει είναι να… πέσουν οι υπογραφές.

Έτσι, ο Σουάρες αναμένεται να ξαναγίνει συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι, μετά την κοινή τους θητεία στην Μπαρτσελόνα, από 2014 έως το 2020, κατακτώντας μαζί 5 πρωταθλήματα Ισπανίας, 4 Κύπελλα, ένα Champions League, 2 ισπανικά Super Cup, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Παράλληλα, Στο Μαϊάμι θα ξανασυναντήσει και τους Άλμπα, Μπουσκέτς.

Στην βραζιλιάνικη Γκρέμιο από τον Ιανουάριο του 2023, ο Σουάρες έχει πραγματοποιήσει μαζί της 46 εμφανίσεις με 19 γκολ και 16 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X