Ποτσετίνο: «Η ομάδα χρειάζεται υπομονή»

Ποτσετίνο: «Η ομάδα χρειάζεται υπομονή»
Photo Credits: INTIME

Πίστωση χρόνου ζήτησε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μετά τη νίκη της Τσέλσι επί της Μπλάκμπερν (2-0), λέγοντας πως η ομάδα χρειάζεται υπομονή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Τσέλσι πήρε ανάσα μετά το «χαστούκι» από την Μπρέντφορντ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πρωτάθλημα και με το 2-0 επί της Μπλάκμπερν πέρασε στους προημιτελικούς του League Cup.

Η ομάδα του Λονδίνου δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει ρυθμό και ο τεχνικός των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ζήτησε από διοίκηση και φιλάθλους πίστωση χρόνου, καθώς η ομάδα έκανε τεράστιες αλλαγές στο δυναμικό της το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει καταφέρει ακόμη να προσαρμοστεί:

«Η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες και αυτή είναι μια νέα ομάδα με μεγάλο ταλέντο, αλλά θέλει υπομονή για να βρει τους ρυθμούς και την ομοιογένεια της. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να βρούμε το δρόμο μας. Είναι βασικό να στηρίξουμε όλοι το σχέδιο για τη δημιουργία μιας πρωταγωνίστριας ομάδας», δήλωσε ο Αργεντινός κόουτς μετά τη νίκη επί της Μπλάκμπερν.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X