Κλοπ για Ντίας: «Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες, περιμένουμε τα ευχάριστα νέα από Κολομβία»

Κλοπ για Ντίας: «Έχει επιστρέψει στις προπονήσεις εδώ και δύο ημέρες, περιμένουμε τα ευχάριστα νέα από Κολομβία»
Photo Credits: INTIME

Η υπόθεση της απαγωγής των γονιών του Λουίς Ντίας έχει σημάνει συναγερμό στην Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αποκαλύπτει πως ο παίκτης προπονείται κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Νότιγχαμ την περασμένη εβδομάδα έγινε μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα στο «Άνφιλντ» αφού λίγο νωρίτερα άπαντες είχαν πληροφορηθεί πως είχαν απαχθεί οι γονείς του Λουίς Ντίας στην Κολομβία, με τον παίκτη να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να έχει μείνει εκτός αποστολής.

Λίγα 24ωρα αργότερα η κατάσταση είναι ελαφρώς καλύτερη, με την μητέρα του ποδοσφαριστή να έχει επιστρέψει σπίτι της έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες της τοπικής αστυνομίας της χώρας και να αναμένουν άπαντες την απελευθέρωση και του πατέρα του, με την συγκεκριμένη υπόθεση να έχει το χαρακτήρα «εθνικής σημασίας» για τις Αρχές της Κολομβίας.

Από την πλευρά του, ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Λουίς Ντίας παίρνει μέρος στις προπονήσεις της Λίβερπουλ εδώ και δύο ημέρες και πως είναι στο χέρι του αν θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας για το εκτός έδρας ματς με την Λούτον για την Premier League, με τον Γερμανό να τονίζει πως δεν πρόκειται να τον πιέσει στο ελάχιστο.

«Ο Λουίς ήταν στην προπόνηση πριν από δύο ημέρες, προπονήθηκε την Πέμπτη και θα είναι και σήμερα μαζί με την ομάδα. Εαν αισθάνεται καλά, θα είναι εδώ.

Μπορείς να δεις πως όταν είναι μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά, αλλά μπορείς επίσης να καταλάβεις πως δεν έχει κοιμηθεί πολύ. Θα πρέπει να δούμε την κατάστασή του.

Μου έρχονται νέα από την Κολομβία και οτιδήποτε μας δίνει ελπίδα, είναι καλό. Περιμένουμε κάποια πραγματικά καλά νέα. Δεν ξέρω τι θα κάνουμε την Κυριακή, απλά περιμένουμε.

Είναι θέμα δικό του, αν θα τεθεί στη διάθεση της ομάδας ή όχι. Δεν θα τον πιέσω καθόλου», δήλωσε ο Κλοπ στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, ενόψει του κυριακάτικου (05/11, 18:30, Novasports Premier League) εκτός έδρας παιχνιδιού με την Λούτον.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X