Αποκλειστικό enwsi.gr: Άνθρωπος της Σασουόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τσέκαρε παίκτες της ΑΕΚ!

Αποκλειστικό enwsi.gr: Άνθρωπος της Σασουόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τσέκαρε παίκτες της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στο γήπεδο της ΑΕΚ «κατάσκοπος» της ιταλικής ομάδας για το ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την περασμένη Δευτέρα κέρδισε κατά κράτος τον ΠΑΟΚ μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την Ένωση να δείχνει το καλύτερο της πρόσωπο στην φετινή Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξαιρετική εικόνα στην ανασταλτική και επιθετική λειτουργία της και οι περισσότεροι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο δυνατό ματς με τους Θεσσαλονικείς που απογοήτευσαν. Αυτή την εμφάνιση και ονόματα παικτών της ΑΕΚ τσέκαρε στις σημειώσεις του και άνθρωπος της Σασουόλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr βρέθηκε στις εξέδρες της «Αγιάς Σοφιάς – ΟPAP Arena». Το υψηλόβαθμο στέλεχος της ιταλικής ομάδας ήταν στο γήπεδο της ΑΕΚ, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στην Ελλάδα για να δει και άλλα παιχνίδια (Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ, Λεβαδειακός – ΑΕΚ Β’ κ.α).

Η ιταλική ομάδα δεν έχει ξεκινήσει φέτος καλά την σεζόν, βρίσκεται στην 15η θέση της Serie A (11 βαθμούς, σε 10 ματς) και αναζητά ήδη παίκτες και για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και για το καλοκαίρι του 2024. Και δεδομένα όσα είδε στη Νέα Φιλαδέλφεια από τους παίκτες της ΑΕΚ, θα κίνησαν το έντονο ενδιαφέρον των Ιταλών…

Να θυμίσουμε ότι το 2020 η Σασουόλο με ποσό κοντά στο 1 εκατ.ευρώ είχε αγοράσει τον Κυριακόπουλο από τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από ένα χρόνο δανεισμού του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X