Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ρούνεϊ υπερασπίζεται τον Τεν Χαγκ

Ρούνεϊ: «Είχαμε την εποχή του Μέσι και του Ρονάλντο, τώρα είναι η εποχή του Χάαλαντ και του Μπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πυρά του Γουέιν Ρούνεϊ δέχτηκαν οι «ανεπαρκείς» παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το θλιβερό ξεκίνημα της σεζόν υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός έχει δεχτεί μεγάλη πίεση στο Ολντ Τράφορντ μετά το τραγικό ξεκίνημα της ομάδας.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League, αφού έχασαν τα μισά από τα δέκα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Επιπλέον, έχουν αποκλειστεί από το Carabao Cup και βρίσκονται στην τρίτη θέση του ομίλου τους στο Champions League κάτω από την Μπάγερν Μονάχου και τη Γαλατασαράι.

Όταν ρωτήθηκε αν λυπάται για τον Τεν Χαγκ, ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γουέιν Ρούνεϊ απάντησε ότι το να δουλεύεις υπό πίεση είναι μέρος της προπονητικής, αλλά άφησε επίσης να εννοηθεί ότι είχε κάθε δικαίωμα να περιμένει περισσότερα από την ομάδα του. «Αυτή είναι η δουλειά. Αυτό είναι μέρος της δουλειάς και όλοι το ξέρουμε αυτό όταν αναλαμβάνουμε δουλειές, όποια κι αν είναι αυτή», δήλωσε.

«Ξέρω ότι ερχόμενος εδώ [στο Μπέρμιγχαμ], υπάρχει μεγάλη πίεση και είμαι σίγουρος ότι ο Τεν Χαγκ το ξέρει αυτό στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νομίζω ότι δεν πάει τόσο καλά όσο θα ήθελαν ή θα ήλπιζαν, αλλά νομίζω ότι και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν κάποια ευθύνη. Γνωρίζω κάποιους από τους παίκτες εκεί μέσα και δεν αποδίδουν στα επίπεδα που ξέρω ότι μπορούν», πρόσθεσε.

«Τελικά, όλα ξεκινούν και τελειώνουν με τον προπονητή και αυτό είναι μέρος του να είσαι προπονητής. Θα δεχτεί την κριτική, φυσικά, μετά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά νομίζω ότι οι παίκτες μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν γι’ αυτόν», σημείωσε κλείνοντας.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X