«Κεραυνοί» Χάρντεν για Σίξερς: «Δεν παίζω μέσα στο σύστημα, είμαι το σύστημα»

«Κεραυνοί» Χάρντεν για Σίξερς: «Δεν παίζω μέσα στο σύστημα, είμαι το σύστημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιος είδε τον Τζέιμς Χάρντεν και δεν τον φοβήθηκε. Παίκτης των Λος Άντζελες Κλίπερς πλέον, ο «Μούσιας» επέλεξε να μιλήσει για όσα συνέβησαν στη Φιλαδέλφεια και τον οδήγησαν στο να απαιτήσει το trade από τους Σίξερς.

Τα εκατομμύρια που έχασε, ο ρόλος που άλλαξε και φυσικά η σχέση με τον Ντοκ Ρίβερς.

Οι δηλώσεις του Χάρντεν

«Στους Σίξερς ένιωθα ότι με τραβούσαν με χαλιναγωγούσαν. Δέχθηκα να υπογράψω με 26 εκατομμύρια δολάρια λιγότερα για να γίνει η ομάδα καλύτερη. Άλλαξα τον ρόλο μου, όπου σύμφωνα με τα ΜΜΕ ήμουν παίκτης που είχε συνεχώς την μπάλα στα χέρια του, αν και αυτός ο ρόλος μου ήταν πολύ αποδοτικός.

Άλλαξα τον ρόλο μου όμως, προσπάθησα να αλλάξω το αφήγημα που υπήρχε για εμένα, προσπάθησα να θυσιάσω πράγματα και να κάνω ό,τι χρειάζεται για να κερδίσω στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό δεν το αναφέρει όμως κανείς, όλοι αναφέρονται σε όλες τις άλλες μ@λ@κίες.

Έφυγα από τους Νετς πιστεύοντας ότι θα κλείσω την καριέρα μου στους Σιξερς, αλλά η διοίκηση είχε άλλα πλάνα. Δεν με ήθελαν εκεί. Υπάρχει γενικώς ένα αφήγημα και όλοι έχουν μία άποψη, τίποτα όμως από αυτά δεν είναι αλήθεια».

Όσα έλεγε ο Χάρντεν στον Ντοκ Ρίβερς και το… σύστημα
Αν όλα αυτά δε σας φάνηκαν αρκετά, ο Χάρντεν κράτησε το καλό για το τέλος. Η σχέση του με τον πρώην προπονητή των Σίξερς, Ντοκ Ρίβερς φαίνεται πως δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, εκείνος δεν τον άκουγε παρότι… ήταν το σύστημα!

«Νομίζω ότι είμαι δημιουργός. Αν έχω φωνή λοιπόν και λέω κάτι στον προπονητή, περιμένω από αυτόν να με εμπιστευτεί, θα με καταλάβει. Δεν είμαι παίκτης που παίζει μέσα στο σύστημα. Είμαι το σύστημα.

Αν κάποιος λοιπόν μιλήσει με εμένα, με καταλάβει και προχωρήσουμε, αν βρει λύσεις για τις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε στο παιχνίδι, τότε αυτό είναι το μόνο που θα με ενδιαφέρει. Δεν έχει σημασία το να σκοράρω 34 πόντους σε κάθε αγώνα. Αυτό το έχω ξανακάνει» ήταν τα λόγια του 34χρονου που πλέον ψάχνει το νέο ξεκίνημα στο Λος Άντζελες.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X