«Τέλος» από τη Μονπελιέ ο Σακό - Φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον προπονητή του

«Τέλος» από τη Μονπελιέ ο Σακό - Φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον προπονητή του
Photo Credits: INTIME

Ο Μαμαντού Σακό αποτελεί παρελθόν από τη Μονπελιέ, με δημοσιεύματα να αναφέρουν πως διαπληκτίστηκε με τον προπονητή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαμαντού Σακό αποχώρησε από τη Μονπελιέ, μετά από ένα περιστατικό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της Ligue 1, την περασμένη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο Γάλλος αμυντικός.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 33χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λίβερπουλ φέρεται να διαπληκτίστηκε με τον προπονητή Μισέλ Ντερ Ζακαριάν.
Ο Σακό, ο οποίος είναι διεθνής 29 φορές, μετακόμισε στη Μονπελιέ από την Κρίσταλ Πάλας το 2021.

«Πρέπει να ξέρεις πώς να αποχωρήσεις όταν δεν υπάρχει σεβασμός», ανέφερε ο Σάκο στο Instagram. «Μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο και για το οποίο αποποιούμαι κάθε ευθύνη, αποφάσισα… να τερματίσω τη συνεργασία μου με τη Μονπελιέ», πρόσθεσε.

Η Μονπελιέ από την πλευρά της ανακοίνωσε ότι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους μετά από 10 ημέρες συζητήσεων.

«Τις τελευταίες 10 ημέρες δημιουργήθηκε ντόρος στα μέσα ενημέρωσης γύρω από τον σύλλογο και συγκεκριμένα από μία “σύγκρουση” μεταξύ του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν και του Μαμαντού Σακό», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο γαλλικός σύλλογος και προσθέτει:

«Σε αντίθεση με όσα λέγονται και μεταδίδονται, δεν έχει ληφθεί καμία προληπτική απόλυση κατά του Μαμαντού Σακό» Ο παίκτης έπεσε επίσης… σε δυσμένεια στη Λίβερπουλ, το 2016, όταν έμεινε εκτός πρώτης ομάδας και στάλθηκε σπίτι του κατά την περιοδεία προετοιμασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, για πειθαρχικούς λόγους.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X