Euroleague: Ούτε τώρα ο Ολυμπιακός, ήττα (79-77) στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενερμπαχτσέ

Euroleague: Ούτε τώρα ο Ολυμπιακός, ήττα (79-77) στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενερμπαχτσέ
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μια ήττα για τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν σηκώνει κεφάλι με τίποτα ο Ολυμπιακός, καθώς γνώρισε ακόμα μια ήττα στην Euroleague, αυτή τη φορά με 79-77 στην Κωνσταντινούπολη από την Φενερμπαχτσέ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξέφυγε ακόμη και στο +16, με τους Πειραιώτες να επιστρέφουν και τον Παπαγιάννη να τους διατηρεί μπροστά στα καθοριστικά σημεία. Στα 17,1’’ πριν από τη λήξη, η κατοχή ήταν για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Γουίλιαμς-Γκος να αστοχεί σε φλόουτερ, τον συγκινητικό σ’ όλο το ματς Μιλουτίνοφ (ο οποίος με έπαιζε με τενοντίτιδα) να μην μπορεί να κάνει το φόλοου και έτσι να τελειώνει το ματς.

Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, ο οποίος υποχώρησε στο 3-3, ήταν ο Πίτερς με 19 πόντους, με τον Κάναν να προσθέτει άλλους 15π.Από την άλλη, για τη Φενέρ, η οποία πήγε στο 5-1, κορυφαίος ήταν ο Παπαγιάννης με 15 πόντους, ενώ άλλους 14π. πρόσθεσε ο Πιερ, ο οποίος τους σημείωσε όλους από το πρώτο δεκάλεπτο αλλά αποχώρησε με ενοχλήσεις!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X