Μίλησε ο εκτελεστής της Μπάγερν: «Την περασμένη σεζόν την ίδια ακριβώς περίοδο ήμουν σπίτι μου»

Μίλησε ο εκτελεστής της Μπάγερν: «Την περασμένη σεζόν την ίδια ακριβώς περίοδο ήμουν σπίτι μου»
Photo Credits: INTIME

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς εκανε η Ζααρμπρίκεν αποκλείοντας την Μπάγερν στο κύπελλο, με τον πρωταγωνιστή του αγώνα Μάρσελ Γκάους να αποκαλύπτει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι και αν ήθελε το νταμπλ η Μπάγερν, αποκλείστηκε «άδοξα» στο 2ο γύρο του DFB Pokal και θα συνεχίσει να το «λησμονεί» αφού έχει να το κερδίσει από το 2020.

«Υπεύθυνη» για την μεγαλύτερη βόμβα μεγατόνων εντός της ποδοσφαιρικής Γερμανίας και μία από τις σημαντικότερες στην Ευρώπη ήταν η Ζααρμπρίκεν, με την 15η στην 3. Liga να ρίχνει στο καναβάτσο την ομάδα του Τούχελ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση των δύο ομάδων με σκορ 2-1.

Υπέταξε μάλιστα τους Βαυαρούς κάνοντας ανατροπή, με τον ήρωά της να είναι ο Μάρσελ Γκάους ο οποίος με δυνατό σουτ νίκησε τον Μάνουελ Νόιερ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων και σημείωσε το γκολ της ζωής του.

Ο 34χρονος αριστερός μπακ είχε φορέσει κατά τη σειρά τη φανέλα των Κάιζερσλαουτερν (2013-17) και Ίνγκολσταντ (2017-2022) την προηγούμενη δεκαετία, με τον δήμιο της Μπάγερν να παραδέχεται μάλιστα σε συνέντευξή του πως έναν χρόνο ακριβώς πριν βρισκόταν στο ταμείο ανεργίας.

«Την περασμένη σεζόν την ίδια ακριβώς περίοδο ήμουν σπίτι μου. Πέρασαν έξι μήνες και δεν είχα ομάδα. Τώρα βρίσκομαι εδώ μαζί με αυτά τα παιδιά και καταφέραμε αυτό που λίγες ομάδες μπορούν.

Πιστεύω ότι είναι ένα ματς προορισμένο για τα βιβλία της ιστορίας για όσους πήραν μέρος Υπάρχουν ματς για τα οποία ο κόσμος θα μιλάει για δεκαετίες, η ομάδα απέκτησε μία επικοινωνική προβολή που δεν θα κρατήσει μόνο μερικές ημέρες», τόνισε ο Γκάους, με την Ζααρμπρίκεν να ξαναζεί στιγμές… 1976-77, όταν είχε «τρελάνει» το κοινό της με ένα εκκωφαντικό 6-1 επί της Μπάγερν.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X