Μπας Ντοστ: Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα - Σταματάει το ποδόσφαιρο μέχρι νεοτέρας

Μπας Ντοστ: Διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα - Σταματάει το ποδόσφαιρο  μέχρι νεοτέρας
Photo Credits: INTIME

Ο Μπας Ντοστ αποφάσισε να αποφύγει για λίγο το ποδόσφαιρο, καθώς διαγνώστηκε με μυοκαρδίτιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την κατάρρευση του στο χορτάρι, στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Ναϊμέχεν και την Άλκμααρ, ο Μπας Ντοστ απόφασισε να «διακόψει» για λίγο την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Λίγες μέρες μετά τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του ο 34χρονος με ανακοίνωσή του μέσω του club έκανε γνωστό πως για το επόμενο διάστημα θα απέχει από το ποδόσφαιρο, αναφέροντας μάλιστα ότι οι γιατροί τον διέγνωσαν με μυοκαρδίτιδα.

«Οι εξετάσεις μου έδειξαν ότι έχω φλεγμονή του καρδιακού μυός, δηλαδή μυοκαρδίτιδα. Ένας καρδιακός μυς παθαίνει φλεγμονή για διάφορους λόγους και οι συνέπειες μπορεί να είναι πολύ σοβαρές. Εγώ ήμουν τυχερός που ανέκτησα τις αισθήσεις μου με επιτυχία στο γήπεδο. Δεν μπορώ να τονίσω αρκετά πόσο ευγνώμων είμαι στους γιατρούς των δύο συλλόγων.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και μετά θα πάω σπίτι και θα πρέπει να ξεκουραστώ για να αναρρώσω πλήρως από αυτό. Προς το παρόν θα κάνω ένα διάλειμμα από το ποδόσφαιρο και θα περάσω τον επόμενο χρόνο με την οικογένεια μου. Ελπίζω να το σεβαστούν όλοι», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση ο Μπας Ντοστ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X