Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο ο αγωνιστικός χώρος του «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή ενόψει του Κηφισιά - ΑΕΚ μετά και τις εργασίες που έγιναν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται για το ματς με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής με τον αγωνιστικό χώρο να είναι… χαλί ενόψει του ματς.

Η ΑΕΚ, μάλλον, δεν θα πρέπει να προβληματίζεται για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Καισαριανής ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Κηφισιά για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η διοίκηση των νεοφώτιστων έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται, προκειμένου το γήπεδο να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο παιχνίσδι με την Ένωση και ενώ είναι αλήθεια πως σε προηγούμενα παιχνίδια η κατάστασή του προβλημάτιζε τους πάντες, όπως και τους «κιτρινόμαυρους».

Όπως φαίνεται τις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Καισαριανής είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Οι εργασίες που έγιναν, θα φανούν άμεσα στο μάτι τόσο στους θεατές που θα βρεθούν στις εξέδρες όσο και σ’ αυτούς που θα δουν το παιχνίδι από το σπίτι τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Κηφισιά «το αποτέλεσμα των εργασιών είναι εντυπωσιακό και πανέμορφο, εφάμιλλο των απαιτήσεων αλλά και των φιλοδοξιών που έχει η ομάδα στη Stoiximan Super League».

Και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο για την ΑΕΚ που θέλει ένα γήπεδο σε καλή κατάσταση, με δεδομένο, μάλιστα, πως πιθανώς στο ματς να επιστρέψει και ο Λιβάι Γκαρσία και είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη με τέτοιο διάστημα αποχής από τα γήπεδο να αγωνιστεί ξανά σε έναν αγωνιστικό χώρο χαλί.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ) Έτσι είναι το γήπεδο της Καισαριανής σήμερα ενόψει του Κηφισιά-ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X