Ο Νίκος Αποστολίδης στο AEK Basket Queen by Betsson: «Ο Αγγελόπουλος είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ - Πρέπει στο νέο γήπεδο να βγουν καλοί Έλληνες παίκτες» (VIDEO)

Ο Νίκος Αποστολίδης στο AEK Basket Queen by Betsson: «Ο Αγγελόπουλος είναι ό,τι καλύτερο για την ΑΕΚ - Πρέπει στο νέο γήπεδο να βγουν καλοί Έλληνες παίκτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις στο χθεσινό AEK Basket Queen by Betsson έκανε η παλιά «δόξα» της Ένωσης, Νίκος Αποστολίδης και αναφέρθηκε σε Μάκη Αγγελόπουλο και όχι μόνο

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Νίκος Αποστολίδης μίλησε στο AEK Basket Queen by Betsson για την «Βασίλισσα» και την φετινή της προσπάθεια.

Ο παλαίμαχος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στην διοίκηση του Μάκη Αγγελόπουλου, ο οποίος έχει  βοηθήσει τον σύλλογο, κυρίως, οικονομικά και κατάφερε να φτάσει την ομάδα σε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλλων αλλά και στην κατάκτηση τροπαίων.

Ένα θέμα που στάθηκε ιδιαίτερα ο Νίκος Αποστολίδης ήταν οι Έλληνες παίκτες. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως η ΑΕΚ πάσχει από «πρωτοκλασάτους» Έλληνες παίκτες και έτσι δεν μπορεί ο προπονητής να χτίσει μια ομάδα πάνω σε αυτή τη βάση. Οι ομάδες που θέλουν να είναι ανταγωνιστικές, κατά τον ίδιο, πρέπει να χτίζουν το ρόστερ πάνω σε ενχώριους παίκτες και όχι σε ξένους.

Τόνισε μάλιστα ότι η ομάδα χρειάζεται να αποκτήσει καλούς Έλληνες όσο δύσκολο και αν είναι στην εποχή μας να βγουν νέοι ποιοτικοί παίκτες που θα καταφέρουν να φτιάξουν ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό σύνολο.

Δείτε την εκπομπή:

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X