NBA: Οι Ράπτορς «διέλυσαν» τους Μπακς - Στα... ρηχά ο Αντετοκούνμπο

NBA: Οι Ράπτορς «διέλυσαν» τους Μπακς - Στα... ρηχά ο Αντετοκούνμπο
Photo Credits: INTIME

Οι Τορόντο Ράπτορς ήταν καταιγιστικοί κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς, επικρατώντας με 130-111

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρέθηκε σε καλή βραδιά αφού ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Οι Ράπτορς πάτησαν… γκάζι από το ξεκίνημα της αναμέτρησης κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 31-18, συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό και στη δεύτερη περίοδο πηγαίνοντας στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +22 (66-44).

Οι Μπακς προσπάθησαν να βγάλουν σημάδια αντίδρασης στο τρίτο δωδεκάλεπτο, όμως οι Ράπτορς και πάλι βρήκαν τις απαντήσεις και έφτασαν με άνεση στη νίκη, με τα «Ελάφια» να βρίσκονται σε κάκιστη ημέρα, αφού κανένας από τους σταρ της ομάδας δεν ξεχώρισε.

Αντίθετα οι Ράπτορς έβγαλαν επιθετικό πλουραλισμό, έχοντας τρεις παίκτες με 20+ πόντους και τους καλαθοσφαιριστές που ξεκίνησαν στην βασική πεντάδα να σημειώνουν όλοι διψήφιο αριθμό πόντων!

Ο Πασκάλ Σιακάμ (26π, 6ρ, 7ασ), ήταν ο κορυφαίος για τους Ράπτορς, ενώ πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μαλίκ Μπίσλι, που είχε 20 πόντους, ενδεικτικό της κακής ημέρας που βρέθηκαν οι Μπακς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X