Τα έξι γκολ του περυσινού πρώτου σκόρερ Γκαρσία, που έλειψαν φέτος από την ΑΕΚ

Τα έξι γκολ του περυσινού πρώτου σκόρερ Γκαρσία, που έλειψαν φέτος από την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Γκαρσία ετοιμάζεται να επιστρέψει δριμύτερος στην αγωνιστική δράση για να καλύψει το κενό που ο ίδιος είχε αφήσει και στο σκοράρισμα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν ένα τεράστιο πλήγμα για την ΑΕΚ η απώλεια του Λιβάι Γκαρσία και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν. Άλλωστε ο επιθετικός από το Τρινιντάν, μπορεί να μην έχει βρει ακόμα δίχτυα μέσα στη σεζόν, αλλά η δουλειά που έκανε στην επιθετική λειτουργία της Ένωσης σ’ όλα τα ματς που αγωνίστηκε και ειδικά στις νίκες στο Μπράιτον και την Λεωφόρο, ήταν εκπληκτική. Όμως τώρα ο Λιβάι ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και είναι πανέτοιμος για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Στόχος του Γκαρσία, είναι όχι μόνο να βοηθήσει την επιθετική λειτουργία, αλλά να προσθέσει στην ΑΕΚ και τα δικά του γκολ που έχουν λείψει σε σχέση με την περυσινή σεζόν. Μην ξεχνάτε πως ο Λιβάι, ήταν ο πρώτος σκόρερ πέρυσι της Ένωσης, με συνολικά 18 γκολ τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Ενώ είχε προσθέσει και επτά ασίστ. Μέχρι και την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, δηλαδή το ματς με τον ΠΑΟΚ στις 30 Οκτώβρη, ο Γκαρσία είχε ήδη πάρει το “όπλο” του και “πυροβολούσε” κατά ριπάς.

Ο Λιβάι από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, μέχρι τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε συνολικά έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα, είχε μετρήσει έξι γκολ. Είχε σκοράρει σ’ όλα, εκτός απ’ αυτό με τον Ατρόμητο. Και τώρα, στην αντίστοιχη χρονική περίοδο, είναι αλήθεια πως έλειψαν από την ΑΕΚ αυτά τα έξι γκολ. Όμως ο Γκαρσία αναμένεται να επιστρέψει δριμύτερος και αποφασισμένος να καλύψει αυτό το… χάντικαπ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X