Πλήρης συμφωνία της Ρεάλ και με τον Ροντρίγο έως το 2028

Πλήρης συμφωνία της Ρεάλ και με τον Ροντρίγο έως το 2028
Photo Credits: INTIME

Ανανεώνει με τον Ροντρίγκο η Ρεάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Βινίσιους Τζούνιορ, η Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να «δέσει» με νέο πολυετές συμβόλαιο κι άλλο ένα πανάκριβο περιουσιακό στοιχείο της, τον Ροντρίγο, φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του για επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2028.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από τη Σάντος αντί 45 εκατ. ευρώ είχε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι 2025 και συμφώνησε να το επεκτείνει για άλλα τρία χρόνια με ταυτόχρονη (πολύ) σημαντική αύξηση των αποδοχών του, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Το πλέον ενδιαφέρον στην όλη συζήτηση που έχει γίνει ανάμεσα στους Μαδριλένους και τον Ροντρίγο έχει να κάνει με τη ρήτρα εξαγοράς του (buy-out) που μπήκε στο συμβόλαιό του, η οποία όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ θα φτάσει το 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

Σ’ αυτά τα 4 χρόνια που φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο 22χρονος άσος έχει μετρήσει 39 γκολ και 33 ασίστ σε 179 επίσημα παιχνίδια.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X