Περιπέτειες για τον Βάγκνερ που είχε γραφτεί για την ΑΕΚ - Ερευνάται για ρατσιστική επίθεση

Περιπέτειες για τον Βάγκνερ που είχε γραφτεί για την ΑΕΚ - Ερευνάται για ρατσιστική επίθεση
Photo Credits: INTIME

Έμπλεξε σε περιπέτειες ο αριστερός μπακ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, Κάι Βάγκνερ για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έμπλεξε σε περιπέτειες ο αριστερός μπακ της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, Κάι Βάγκνερ για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί η ΑΕΚ και ερευνάται από το MLS για ρατσιστική επίθεση στον επιθετικό των Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Βάγκνερ εξαπέλυσε ρατσιστική επίθεση στα γερμανικά στον Γουντ που γνωρίζει τη γλώσσα, καθώς αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στη Γερμανία. Ο Γουντ με καταγωγή από τη Χαβάη, αλλά και ιαπωνικές και αφροαμερικανικές ρίζες ενημέρωσε άμεσα το επιτελείο της ομάδας του που διεμήνυσε το περιστατικό στον ρέφερι του ματς που το κατέγραψε στο φύλλο αγώνα.

Και το βράδυ της Δευτέρας το MLS εξέδωσε ανακοίνωση. Σ’ αυτή αναφέρει ότι «το MLS γνωρίζει τον ισχυρισμό ότι ένας παίκτης χρησιμοποίησε μεροληπτική γλώσσα προς έναν αντίπαλο παίκτη και η εξέταση του θέματος βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Λίγκα συνεργάζεται με την Ένωση Παικτών MLS και τους Μαύρους Παίκτες για Αλλαγή σε μια διαδικασία για την αντιμετώπιση αυτού του είδους των καταγγελιών και δεν θα έχει κανένα περαιτέρω σχόλιο κατά την εκκρεμότητα της αναθεώρησης».

Να σημειωθεί πως η Λίγκα συνήθως επιβάλλει σκληρές τιμωρίες εάν επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί για χρήση ρατσιστικής γλώσσας.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X