Νίκλας Ελίασον: Και πασέρ, αλλά και εκτελεστής με το αγγελικό πρόσωπο

Νίκλας Ελίασον: Και πασέρ, αλλά και εκτελεστής με το αγγελικό πρόσωπο
Photo Credits: INTIME

Το ότι ο Νίκλας Ελίασον ήταν εξαιρετικός «σερβιτόρος» των γκολ το γνωρίζαμε από πέρσι, όμως φέτος πρόσθεσε και το γκολ στο ρεπερτόριο του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ότι ο Νίκλας Ελίασον ήταν εξαιρετικός «σερβιτόρος» των γκολ το γνωρίζαμε από πέρσι, όμως φέτος πρόσθεσε και το γκολ στο ρεπερτόριο του και αυτό κάνει τον Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, με δεδομένο πως η ΑΕΚ βρίσκει γκολ από παίκτες που δεν είναι φορ.

Έχουμε διανύει εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και η Ένωση των 17 γκολ στο πρωτάθλημα έχει πάρει μόλις ένα τέρμα από το τους παίκτες που έχουν χρησιμοποιηθεί στην κορυφή της επίθεσης. Οι Πόνσε, Αραούχο, Φαν Βέερτ και Λιβάι Γκαρσία έχουν συνλικά μόλις ένα τέρμα. Αυτό του Έκι Πόνσε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό, όμως ήδη εν συγκρίσει με πέρσι η ΑΕΚ έχει τρεις παίκτες που έχουν ανοίξει λογαριασμό.

Ρότα και Μοχαμάντι δεν σκόραραν στην πρωταθληματική χρονιά, αλλά το έκαναν φέτος. Ο πρώτος το έκανε κόντρα στον Παναιτωλικό (3-0, εντός) και ο δεύτερος κόντρα στον Αστέρα (0-3, εκτός). Εκείνος, όμως που ξεχωρίζει είναι σίγουρα ο Νίκλας Ελίασον.

Την περσινή σεζόν ο Ελίασον χαρακτηρίστηκε ως εξαιρετικός πασέρ και όχι άδικα. Συγκεκριμένα, σε 30 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ο Σουηδός που ταλαιπωρήθηκε και από σοβαρό τραυματισμό είχε εννέα ασίστ, αλλά δεν είχε σκοράρει. Φέτος, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο «σερβιτόρος» Νίκλας εξελίσσεται και σε εκτελεστή.

Νίκλας Ελίασον: Και πασέρ, αλλά και εκτελεστής με το αγγελικό πρόσωπο

Και αυτό δεν το λέμε εμείς… Το δείχνουν οι αριθμοί του τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Κατ’ αρχήν ο Ελίασον μετρά 16 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετρά 824 αγωνιστικά λεπτά και έχει καταφέρει να μετρά δύο γκολ και έξι ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X