Ύμνοι Αρπινόν για Ελίασον: «Πειθαρχημένος, φοβερά έξυπνος και ως δεξιός winger είναι πιο αποτελεσματικός»

Ύμνοι Αρπινόν για Ελίασον: «Πειθαρχημένος, φοβερά έξυπνος και ως δεξιός winger είναι πιο αποτελεσματικός»
Photo Credits: INTIME

Εγκώμια από τον άλλοτε προπονητή του Νίκλας Ελίασον στη Νιμ, Ζερόμ Αρπινόν για τον Σουηδό άσο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γάλλο τεχνικό, Ζερόμ Αρπινόν, άλλοτε προπονητή του Νίκλας Ελίασον την περίοδο της κοινής θητείας τους στη Νιμ – Το report του 45χρονους κόουτς για τον Σουηδό winger της ΑΕΚ και κατά πόσον εκτός από έναν σπουδαίο πασέρ, μπορεί να εξελιχθεί και σε έναν ικανό σκόρερ με τη φανέλα της Ένωσης.

Ποιος είπε πως ο Νίκλας Ελίασον ήρθε στην ΑΕΚ αποκλειστικά και μόνο για να «ταΐζει» τους συμπαίκτες του με τις ασίστ που αποτελούν σήμα – κατατεθέν στο αγωνιστικό προφίλ του;

Εκτός από τις πάσες «πάρε – βάλε», ο 27χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός ξεδιπλώνει αρετές (και) στο σκοράρισμα τη δεύτερη σεζόν του στην Ελλάδα με τη φανέλα της Ένωσης.

Μετά το παρθενικό γκολ που σημείωσε ως παίκτης των «κιτρινόμαυρων» στην αναμέτρηση (22/10) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Σουηδός winger συνδέθηκε με τα δίχτυα (και) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena» το βράδυ της Δευτέρας (31/10) ρίχνοντας επί της ουσίας πρόωρους τίτλους τέλους στο ματς.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γάλλο τεχνικό, Ζερόμ Αρπινόν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Ελίασον την περίοδο της κοινής θητείας τους στη Νιμ και πήρε το δικό του report για τον Ελίασον και κατά πόσον εκτός από έναν σπουδαίο πασέρ, θα μπορούσε να εξελιχθεί προϊόντος του χρόνου και σε έναν ικανό σκόρερ.

«Ο Ελίασον είναι ένας πολύ καλός παίκτης που ασφαλώς και μπορεί να βλέπει δίχτυα. Είναι ιδιαίτερα πειθαρχημένος και πάνω απ’ όλα φοβερά έξυπνος. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα στο δεξί πόδι του.

Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο παίκτη με τεράστιες δυνατότητες και 100% επαγγελματία σε καθημερινή βάση …» τόνισε αρχικά ο 45χρονος κόουτς και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ την εξέλιξη της καριέρας του στην ΑΕΚ, γιατί είναι ένας παίκτης που εκτιμώ πάρα πολύ.

Δεν θα ξεχάσω την φοβερή απόδοσή του και τα δύο γκολ που πέτυχε στη μεγάλη νίκη που πετύχαμε μέσα στο Βελοντρόμ κερδίζοντας την Μαρσέιγ με σκορ 2-1 τον Ιανουάριο του 2021».

Όσο για την θέση που του ταιριάζει καλύτερα και μπορεί να σκοράρει με μεγαλύτερη συχνότητα;

«Μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές, αλλά δεξιά είναι πιο επικίνδυνος γιατί μπαίνει με το δεξί και σκοράρει με το αριστερό. Ως δεξιός winger είναι πιο αποτελεσματικός»

Πηγή: sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X