Ο Βενγκέρ στεναχωριέται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν υπάρχει ελπίδα»

Ο Βενγκέρ στεναχωριέται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Δεν υπάρχει ελπίδα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Βενγκέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευτικό είναι το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που κανείς θα πρέπει να ανατρέξει στο… μακρυνό 1986 όταν η ιστορική ομάδα είχε ανάλογα αρνητική πορεία.

Μετά τις πρώτες δέκα αγωνιστικές στην Premier League οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν πέντε ήττες, με αποκορύφωμα την απώλεια με «κάτω τα χέρια» στο ντέρμπι της πόλης με 3-0 από την Σίτι.

Αναφερόμενος στην εικόνα που παρουσιάζει η Γιουνάιτεντ, ο Βενγκέρ μίλησε στο «BeIN Sports», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στο τέλος της ημέρας, για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, λυπάσαι γιατί δεν υπάρχει ελπίδα στην ομάδα. Βασικά, δεν βλέπω πού μπορούν να βελτιωθούν. Σήμερα αυτή η ομάδα έχει χάσει την αυτοπεποίθηση, την ποιότητα και ακόμη και την ψυχική σταθερότητα. Ακόμη και το μαχητικό πνεύμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εξαφανιστεί».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X