Τσιτσιπάς για Μπαδόσα: «Προπονήτρια στο διπλό και νέο μέλος της οικογένειας» (VIDEO)

Τσιτσιπάς για Μπαδόσα: «Προπονήτρια στο διπλό και νέο μέλος της οικογένειας» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη συμβολή της Πάουλα Μπαδόσα στον τίτλο που κατέκτησε με τον αδερφό του στην Αμβέρσα, αλλά και για τον ρόλο που παίζει γενικότερα στη ζωή του η 26χρονη Ισπανίδα.

«Δεν συνειδητοποίησα πόσο σημαντικό ήταν μέχρι το ματς πόιντ», είπε στην Αλιζέ Λιμ για τον θρίαμβο με τον Πέτρο στον τελικό του European Open. «Τότε σκέφτηκα ότι ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε έναν ΑΤΡ τίτλο με τον αδερφό μου! Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν ένα καλό σερβίς, το έκανα και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Και πρόσθεσε: «Εκείνη η στιγμή ήταν με διαφορά η πιο έντονη, η πιο συγκινητική στην τενιστική μου καριέρα. Ξέρω πως ήταν ένα 250άρι και πως έχω κερδίσει μεγαλύτερα τουρνουά, όμως η σημασία του να πετυχαίνω κάτι τέτοιο με τον αδερφό μου, ενώ το είχα ονειρευτεί, ήταν κάτι πολύ έντονο που πάει πολύ ψηλά για μένα. Μπορέσαμε να το πανηγυρίσουμε μαζί και να φτιάξουμε τη δική μας στιγμή. Ελπίζω πως θα έχουμε πολλές ακόμα στο μέλλον. Αναφέρομαι σε συμμετοχές σε Grand Slams, συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες… Τα τρόπαια ακούγεται κάτι τρελό για δυο παιδιά που μεγάλωσαν σε ένα προάστιο της Αθήνας. Όμως, το να παίζεις στα σλαμς είναι κάτι απίθανο. Υποθέτω τώρα μπορούμε να θέτουμε πιο μεγάλους στόχους. Να παίξουμε στη night session του US Open, μπροστά στο παριζιάνικο κοινό του Philippe Chatrier, στιγμές σαν κι αυτές μπορούν να κάνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι η Μπαδόσα ήταν τον τελευταίο καιρό η κόουτς της ομάδας του διπλού. «Προσκάλεσα την Πάουλα στο court γιατί υπάρχει κάτι που ο κόσμος δεν ξέρει. Η Πάουλα ήταν η πρώτη μας προπονήτρια, εμένα και του Πέτρου, ανέλαβε στο US Open. Μετά τον αποκλεισμό μου στα μονά εγώ έμεινα χωρίς προπονητή και τότε ήρθε η Πάουλα και πήρε τον ρόλο της προπονήτριας στο διπλό. Βοήθησε εμένα και τον Πέτρο να τελειοποιήσουμε τις στρατηγικές μας στο διπλό, είναι η πρώτη που αφιέρωνε 3-4 ώρες την ημέρα, δουλεύοντας μαζί μας για να βεβαιωθεί ότι μένουμε στην καλύτερη φόρμα μας, οπότε της ζήτησα να έρθει στην απονομή γιατί εκείνη το έκανε να συμβεί, είναι μέρος αυτής της επιτυχίας».

Υπάρχει περίπτωση να τη δούμε και στην ομάδα του στο μονό; «Δεν θα αναμιχθεί στα μονά, αλλά στα διπλά είμαι πιο ευέλικτος (γέλια)».

Μίλησε, φυσικά, και για τη ζωή του με την Πάουλα. «Το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Δε νιώθω ότι δουλεύω μόνος μου, νιώθω ότι εκπροσωπώ μια ιδέα. Είναι νέο μέλος της οικογένειας. Είναι πιο δυνατό, τολμηρό, μου δίνει μεγαλύτερο σκοπό και είμαι χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ κάτι σαν αυτό. Δεν περίμενα ότι θα ερχόταν κάτι τέτοιο στη ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Είναι ένα υπέροχο ταξίδι και θέλω να πετύχω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω να ζήσω αυτές τις στιγμές με τους αγαπημένους μου, να συγκινηθώ, να κλάψω, να γελάσω και να το ζήσω όλο αυτό με κάποιον που κάνει το ίδιο».

Αν και έμεινε εκτός τελικού στη Βιέννη, είναι φανερό ότι είναι πλέον σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. «Είμαι θετικός γιατί νιώθω πως το παιχνίδι μου είναι σε καλό επίπεδο. Πριν λίγους μήνες δεν ήμουν και στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και δεν ένιωθα πως το τένις μου ήταν εκεί. Νιώθω πως έχω αναζωογονηθεί από τότε και το ξαναβρίσκω. Είμαι χαρούμενος που φαίνεται η εξέλιξη, που αποτελέσματά μου είναι λίγο καλύτερα από πριν και νιώθω πως μπορώ να πετύχω περισσότερα με το τένις μου».

Ανέφερε, τέλος, τι θα κάνει αν κερδίσει ποτέ κάποιο «βαρύ» τρόπαιο στη Γαλλία. «Υποσχέθηκα πως αν κερδίσω μεγάλο τίτλο στη Γαλλία, το Roland Garros, ή το Bercy ή κάτι πραγματικά μεγάλο, θα το πανηγυρίσω προσλαμβάνοντας έναν καθηγητή για να μάθω σωστά γαλλικά!».

Ο Στεφ είναι στο Μπερσί για το τελευταίο Masters της σεζόν και θα κάνει πρεμιέρα αύριο (1/11) κόντρα στον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Γιαν Λέναρντ Στρουφ και τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, που θα αναμετρηθούν σήμερα περίπου στις 16.00.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X