Τον έχει επαναφέρει στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις!

Τον έχει επαναφέρει στις… εργοστασιακές του ρυθμίσεις!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για την πιο εύκολη φετινή νίκη της ΑΕΚ και έχει πολλά υστερόγραφα…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες το βράδυ, στο πιο όμορφο, σύγχρονο και ασφαλές γήπεδο της χώρας, έγινε ξεκάθαρη επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού και αγωνιστικού ξεβρακώματος. Σε κάποιους μπορεί να μην αρέσει η λέξη, αλλά αυτό που έκανε η ΑΕΚ στον Πάοκ και στον οργανισμό του ήταν το απόλυτο στριπτίζ!

Επειδή εγώ δεν ξεχνάω, θα παραθέσω κάποια δεδομένα: Όταν είχε πάρει Χ ο Πανσερραϊκός από την ΑΕΚ, ρεπόρτερ του Πάοκ, πανηγύριζαν για το «Χ» του Γκαρσία. Όταν η ΑΕΚ έπαιζε στην Τρίπολη, ρεπόρτερ του Πάοκ, ήταν αυτοί που έγραφαν ειρωνικά σχόλια και έγραφαν blog για τις κίτρινες κάρτες που είχαν δει οι παίκτες του Αστέρα για να μας πείσουν ότι ευνοείται η ΑΕΚ από τη διαιτησία!

Πριν το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ρεπόρτερ του Πάοκ ήταν αυτοί που έλεγαν με στόμφο ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν το… μομέντουμ επειδή κατέβαιναν υπερπλήρεις, χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για να αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα και την ψυχολογία στα ύψη επειδή είχαν κάνει την ανατροπή με την Αμπερντίν και ο Δικέφαλος (ο κανονικός) είχε ηττηθεί στη Μασσαλία!

Επίσης πριν από τα ευρωπαϊκά ματς των δύο ομάδων, ο προπονητής του Πάοκ εμφανίστηκε σαν επαναστάτης του γλυκού νερού και σαν ένας σύγχρονος «Τσε» για να μας μιλήσει για το πόσο τον κλέβουν και δάκρυσε μέχρι και το εμβληματικό Συντριβάνι της Θεσσαλονίκης που στα εγκαίνιά του ανάβλυζε σιρόπι από κεράσι…

Ο Πάοκ λοιπόν ερχόταν με φόρα για να αντιμετωπίσει μία ΑΕΚ πολύ πιο κουρασμένη γιατί έπαιξε με δέκα παίκτες στο «Βελοντρόμ» για περισσότερη από μισή ώρα, μία ΑΕΚ που δεν μπορούσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γκαρσία, Αραούχο, Χατζισαφί, Κάλενς, Ζίνι, που είχε τους Γκατσίνοβιτς και Πισάρο με μία προπόνηση (και οι οποίοι έπαιξαν σκάρτα ένα δεκάλεπτο) και τον Τσούμπερ που προερχόταν από τραυματισμό και είχε παίξει δύο σερί 90λεπτα στον πάγκο.

Κόντρα σε αυτή την ΑΕΚ, ο πολυλογάς και βασιλιάς της κλάψας όχι μόνο δεν κατάφερε να παρουσιάσει το παραμικρό, αλλά ευτύχησε να δει την ομάδα του να καταγράφει μία τελική προσπάθεια και αυτή στο 90’+6’… Και ήταν απόλυτα ηδονικό για τον κόσμο της ΑΕΚ όλο αυτό… Να τον βλέπει ανήμπορο με κατεβασμένο το κεφάλι και χωρίς καμία απολύτως δικαιολογία για τον αγωνιστικό του διασυρμό!

Η ΑΕΚ μετράει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς κόντρα σε αυτούς, που βιάστηκαν να πάρουν μπόι, αλλά δεν ήξεραν μέχρι που φτάνουν τα ποδαράκια τους στο κρεβάτι. Μετράει τέσσερις σερί νίκες. Το 0-1 στην Τούμπα με τον Αραούχο, το 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια, το 2-0 στον τελικό του Κυπέλλου με δέκα παίκτες και το χθεσινό 2-0… Μετράει επίσης τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στην «Αγιά-Σοφιά» σε ισάριθμα παιχνίδια με συνολικό σκορ 8-0!!!

Ο Αλμέιδα πήρε την ταυτότητα του Λουτσέσκου

Θέλετε να μιλήσουμε και καθαρά ποδοσφαιρικά; Που είναι πολύ δύσκολο γιατί η ΑΕΚ ζορίστηκε πολύ περισσότερο από τον Πανσερραϊκό, τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό, που έκαναν και ευκαιρίες από ότι με τον Πάοκ.

Ο Αλμέιδα πήρε ξεκάθαρα για ένα ακόμα ματς την ταυτότητα του Λουτσέσκου. Όπως στη Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ο Γιοβάνοβιτς δεν ήξερε από που του ήρθε, έτσι και χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ρουμάνος έμοιαζε ανήμπορος να αντιδράσει.

Ο «Πελάδο» πήγε το ματς σε στοιχεία που δεν διαθέτει ο Πάοκ. Ταχύτητα, δύναμη, transition, αμεσότητα και ατελείωτη πίεση. Και το έκανε με τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στη Μαρσέιγ κόντρα σε έξι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι μετά το ματς στο Αμπερντίν. Κέρδισε δηλαδή και στο σημείο της «φρεσκάδας» παρότι ο Πάοκ είχε περισσότερους ξεκούραστους παίκτες.

Το τελικό 2-0 είναι «φτωχό» για την ΑΕΚ και πολύ τιμητικό για την ομάδα της Τούμπας. Δεν πειράζει. Ας βάζουν άλλοι τεσσαροπεντάρες και ας πανηγυρίζουν και ας κάνει η ΑΕΚ αυτό που πρέπει και θα τα πούμε στην ώρα του ταμείου.

Γιατί η ΑΕΚ που φέτος στο πρωτάθλημα έχει χρησιμοποιήσει τον Γκαρσία, δηλαδή τον περσινό πρώτο της σκόρερ μόνο στη Λεωφόρο για 74’ και έχει πάρει από τους φορ της, μόλις ένα γκολ του Πόνσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι μέσα στο κόλπο της ευρωπαϊκής πρόκρισης και δύο βαθμούς από την κορυφή, έχοντας παίξει και τα δύο ντέρμπι και το ματς με τον Πάοκ και έχει πιο βατό πρόγραμμα στη συνέχεια από ότι οι άλλοι.

Τώρα αυτό που προέχει είναι ξεκούραση ανασύνταξη, το διπλό στην Καισαριανή και μετά η Μαρσέιγ…

ΥΓ: Ποδοσφαιρικός πολιτισμός στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η παρουσία του Γιαννάκη, ο Θεός να τον έχει καλά, απέδειξε ότι αν θέλουμε όλα είναι εφικτά. Επίσης στο γήπεδο δεν έπεσε όχι κροτίδα, αλλά ούτε… χαρτοπετσέτα. Και ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν με μία λέξη συγκλονιστικός!

ΥΓ 2: Ο Μπριχ είναι διαιτητάρα και χθες έκανε περίπατο. Επειδή όμως κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι η ΑΕΚ ευνοείται εγώ θα πω ότι ο Μεϊτέ για το τράβηγμα της φανέλας δεν πήρε κάρτα ως όφειλε να του δείξει ο Γερμανός, ενώ ο VAR έχει κάνει λάθος στην ανατροπή του Ελίασον καθώς ο Οζντόεφ δεν βρίσκει πουθενά μπάλα και τον ανατρέπει. Ας είναι…

ΥΓ 3: Ελπίζω να καταλάβαν και αυτοί που δεν έπαιρναν από λόγια ότι άλλο ΟΑΚΑ και άλλο Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί όπου ο Πάοκ έχει μόλις τρία διπλά σε 97 χρόνια ιστορίας. Γιατί οι άλλες έξι εκτός έδρας νίκες τους είναι στο ΟΑΚΑ (4) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και στο Δημοτικό της Κορίνθου… Τρία διπλά περνώντας από τη… Δεκελείας! Όσα διπλά δηλαδή έκανε η ΑΕΚ από το 1959 μέχρι το 1962 σε επίπεδο Α’ Εθνικής!!!

ΥΓ 4: Η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου πρέπει να είχε συνολική διάρκεια 30’’. Ήταν αυτό το μισό λεπτό της απόλυτης απόλαυσης. Ψεκάστε, σκουπίστε και… καλή επιστροφή στην ερωτική Θεσσαλονίκη!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X