Άλωσαν την πρωτεύουσα οι Σέλτικς - «Έγραψε» συμμετοχή ο Μίχαλιουκ

Άλωσαν την πρωτεύουσα οι Σέλτικς - «Έγραψε» συμμετοχή ο Μίχαλιουκ
Photo Credits: INTIME

Οι Μπόστον Σέλτικς πέρασαν από την έδρα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς επικρατώντας με 126-107, σε ένα ματς που κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή ο Σβι Μίχαλιουκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουκρανός φόργουορντ που απασχόλησε τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε για πέντε λεπτά έχοντας ένα τρίποντο, μια ασίστ και ένα κλέψιμο, αγωνιζόμενος στο φινάλε της αναμέτρησης.

 Το ματς

Οι «Κέλτες» μπήκαν αφηνιασμένοι στην αναμέτρηση και έδειξαν τις διαθέσεις τους από το πρώτο δωδεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν με 19-42, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +26 (51-77).

H κυριαρχία των Σέλτικς συνεχίστηκε και στο τρίτο δωδεκάλεπτο, αφού με επί μέρους 24-31, εκτόξευσαν την διαφορά στους 33 πόντους (75-108), δίνοντας την ευκαιρία στον Τζο Μαζούλα να κάνει διαχείριση στη τέταρτη περίοδο.

Οι αλλαγές των Σέλτικς και η χαλάρωση επέτρεψαν στους Ουίζαρντς να ροκανίσουν την διαφορά, με τους «Κέλτες» ωστόσο να μην απειλούνται σε κανένα σημείο, φτάνοντας με άνεση στη νίκη.

Ο Τζέιλεν Μπράουν με 36 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ο Τζέισον Τέιτουμ με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ηγήθηκαν για τους Σέλτικς, με τον Κάιλ Κούζμα να ξεχωρίζει για τους Ουίζαρντς έχοντας 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X