Φήμες πως οι απαγωγείς έβγαλαν από τα σύνορα της Κολομβίας τον πατέρα του Λουίς Ντίας!

Φήμες πως οι απαγωγείς έβγαλαν από τα σύνορα της Κολομβίας τον πατέρα του Λουίς Ντίας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δραματικές ώρες περνά ο Λουίς Ντίας και η οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, μετά την προχθεσινή είδηση πως οι γονείς του έπεσαν θύματα απαγωγής στην πατρίδα του, Κολομβία.
Μπορεί λίγες ώρες αργότερα, οι απαγωγείς να άφησαν ελεύθερη τη μητέρα του Κολομβιανού επιθετικού, Σιλένις Μαρουλάντα, η οποία πλέον είναι ασφαλής με την οικογένειά της, ωστόσο, ο πατέρας του αγνοείται ακόμη.

Να θυμίσουμε πως οι γονείς του 26χρονου άσου των «reds» έπεσαν θύματα απαγωγής όταν άγνωστοι άνδρες ακινητοποίησαν το όχημά τους με μοτοσικλέτες και υπό την απειλή όπλων τους πήραν μαζί τους στην πόλη Μπαράνκας. Άμεση ήταν η ανταπόκριση της κυβέρνησης του κράτους, καθώς, εκτός από την αστυνομία, επιστρατεύτηκαν και οι ειδικές δυνάμεις της χώρας, δίνοντας μάλιστα γενναία αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τοπικά δημοσιεύματα, τα πράγματα έχουν περιπλέξει σημαντικά, αφού, αφού υπάρχουν φήμες πως οι απαγωγείς έχουν βγάλει από τα σύνορα τον πατέρα του Ντίας, με πιθανό προορισμό τη Βενεζουέλα.

Αξιοματούχος της Κολομβίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχουν πληροφορίες ότι θα μπορούσε να βρίσκεται στη Βενεζουέλα. Και εάν περάσει τα σύνορα και βρίσκεται στη Βενεζουέλα, πρέπει να μιλήσουμε με τον Πρόεδρο Γκουστάβο Πέτρο ο οποίος είναι φίλος αυτών των αρχών, να μας βοηθήσει με την απελευθέρωση».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X