Νέβιλ: «Ακόμα και οι Γκιγκς, Σκόουλς, Μπέκαμ σε αυτό το περιβάλλον στη Γιουνάιτεντ θα αποτύγχαναν»

Νέβιλ: «Ακόμα και οι Γκιγκς, Σκόουλς, Μπέκαμ σε αυτό το περιβάλλον στη Γιουνάιτεντ θα αποτύγχαναν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στο «Gary Neville Podcast», ο ειδικός του Sky Sports Νέβιλ τονίζει ότι ακόμη και η ομάδα της «Class of 92» θα δυσκολευόταν σε αυτό το περιβάλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ έχασε με 3-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι φτάνοντας τις πέντε ήττες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της Premier League και 11 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Είναι επίσης ο μεγαλύτερος αριθμός ήττων που έχει σημειώσει η Γιουνάιτεντ στους πρώτους 10 αγώνες μιας σεζόν πρωταθλήματος από το 1986.

Σχολιάζοντας την κατάσταση των «Red Devils», ο Νέβιλ αναφέρει πως το περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η οικογένεια Γκλέιζερ σημαίνει ότι οποιοσδήποτε παίκτης είναι σαν να προορίζεται για αποτυχία στον σύλλογο, ακόμη και η επιτυχημένη ομάδα νεαρών παικτών στην οποία ήταν μέρος ο ίδιος στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

«Αυτά δεν είναι κακά παιδιά σε αυτά τα αποδυτήρια, αλλά υπάρχει ένα πραγματικό αίσθημα χαμηλού [ηθικού] στον σύλλογο», είπε ο Νέβιλ για την τρέχουσα ομάδα της Γιουνάιτεντ. «Αν εμείς [η τάξη του 92] είχαμε έρθει στον σύλλογο αυτή τη στιγμή, σε αυτό το περιβάλλον, δεν θα είχαμε επιτυχία. Όσο ταλαντούχοι κι αν ήταν οι παίκτες με τους οποίους έπαιξα,- ο Ράιαν Γκιγκς, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Πολ Σκόουλς – αν έρχονταν σε αυτό το περιβάλλον σήμερα, θα ήταν έτοιμοι για αποτυχία. Επομένως, δεν κατηγορώ πια τους παίκτες»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X