Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους: «Mια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή, να τους φτύνετε» (VIDEO)

Χυδαία επίθεση Μπέου σε δημοσιογράφους: «Mια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή, να τους φτύνετε» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επίθεση στους δημοσιογράφους εξαπέλυσε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σφοδρή επίθεση σε όσους με τη στάση τους «δυσφημούν την πόλη» εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Παράλληλα, κάλεσε τους πολίτες με όποιο τρόπο μπορούν να διαφημίζουν τον Βόλο, ώστε να προσελκύσει η πόλη κόσμο.

Ο δήμαρχος Βόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (30/10) και στο στόχαστρό του βρέθηκαν κυρίως οι δημοσιογράφοι, που εργάζονται σε τοπικά μέσα και οι οποίοι ενημερώνουν σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη με το πόσιμο νερό, μετά τις καταστροφές που υπέστη από τις δύο κακοκαιρίες Daniel και Elias.

Ο Αχιλλέας Μπέος χαρακτήρισε τους δημοσιογράφους «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους», ενώ προέτρεψε τους πολίτες του Βόλου να τους φτύνουν όταν τους δουν ή ακόμη καλύτερα για να μην χαλάνε το σάλιο τους να τους πετάνε γιαούρτια και αβγά.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της δημοσιογράφου Κατερίνας Τασσοπούλου και μάλιστα χωρίς η ίδια να είναι παρούσα για να μπορέσει να του απαντήσει: «Σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι. Άπλυτοι. Ρε Τασοπούλου σε πειράζει το νερό που κόβεται στις 10-11; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή» είπε και συνέχισε τις χυδαιότητες λέγοντας: «Σε μένα κάνεις κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Ντροπή σας. Να τους φτύνετε. Δυσφημίζετε την πόλη σας. Έφερα 2 νταλίκες ξίδι και τέλειωσε. Τουλάχιστον βουλώστε το».

Δείτε το βίντεο με τις επίμαχες δηλώσεις στο 14.50

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X