ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal

ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal
Photo Credits: INTIME

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους οι ακαδημίες futsal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικό πρόσημο είχε η αρχή των πρωταθλημάτων για τα τμήματα της Ακαδημίας Futsal της ΑΕΚ.

Την ήττα με 8-2 γνώρισε η Κ15 από το Ψυχικό. Η ομάδα της ΑΕΚ παρουσιάστηκε στο γήπεδο με 7 παίκτες, με μόνο τους 5 να είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν λόγο τραυματισμών. Η «Ένωση» κατάφερε να διεκδικήσει, σκοράρωντας δύο τέρματα, ωστόσο έμεινε από δυνάμεις, γνωρίζοντας τελικά την ήττα.

Αντίθετα, η Κ13 μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ, ξεκίνησε με νίκη στο Πρωτάθλημα, καθώς επιβλήθηκε με 7-4 της ομάδας του Ερυθρού Αστέρα Aθηνών. Η ομάδα του κόουτς Ζαβιτσάνου, προηγήθηκε με 0-4, αλλά πριν βγει το ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 3-4. Οι «κιτρινόμαυροι» με μεγαλύτερη συγκέντρωση στο β’ ημίχρονο, έφτασαν στη νίκη με 7-4.

Η Κ11, που παρά το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο δυναμικό, έκανε θετικό ξεκίνημα. Η ομάδα του κόουτς Ζιάκα επικράτησε με 4-1 της ομάδας του Παραδείσου Βορείων Προαστίων. Στο πρώτο ημίχρονο προηγήθηκε με 3-0, ενώ στο β’ μέρος οι δύο ομάδες σημείωσαν από 1 γκολ. Χατ τρικ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Βασίλης Καραχάλιος, ενώ το άλλο γκολ το σημείωσε ο Θοδωρής Γούλας από στημένη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψυχικό ΑΕ – ΑΕΚ 8-2

Κατηγορία: Κ15.

ΠΑΣ Ερυθρός Αστέρας Αθηνών – ΑΕΚ 4-7

Κατηγορία: Κ13.

Παράδεισος Βορ. Προαστίων – ΑΕΚ 1-4

Κατηγορία: Κ11.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X